Uğur Yıldız
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 480
Selamlar şuan ttnetliyim fakat taahhütün bitmesine 1 yıldan fazla var ve türk nete geçmek istiyorum ve türk net iyi midir? bilgi verirseniz sevinirim
TTNet'li isen, TürkNet'e geçersen çok yüklü bir miktarda cayma bedeli ödeyeceğini biliyorsun değil mi? Ayrıca TürkNet'in iyi olup olmadığı bölgeye ve kişiden kişiye değişir. Bu arada TürkNet'in kendi altyapısı bölgende yoksa, yine Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet vermeye devam edeceğinden, alacağın hizmette pek bir değişiklik yaşamayabilirsin. TürkNet'e geçmek istediğine göre, aldığın hız veya ping değerlerinden yada her ikisinden de şikayetçi olduğunu düşünüyorum. Mümkünse konuya hız testinden bir kareyi -IP adresini gizleyerek- ve modem arayüzünden hat değerlerini ekler misin?Selamlar şuan ttnetliyim fakat taahhütün bitmesine 1 yıldan fazla var ve türk nete geçmek istiyorum ve türk net iyi midir? bilgi verirseniz sevinirim
Türknetim kendi altyapisi var YAPA diye bu varsa geçebilirsin bunun yanında türktelekok altyapin iyiyse Türktelekomdan çıkmadan geçis yapip deneyebilirsin memnun kalmazsan para ödemezsin.Selamlar şuan ttnetliyim fakat taahhütün bitmesine 1 yıldan fazla var ve türk nete geçmek istiyorum ve türk net iyi midir? bilgi verirseniz sevinirim
Tabii TürkNet'in kendi altyapısı olan YAPA her yerde mevcut değil. YAPA'nın mevcut olduğu bölgelerde, YAPA'ya geçiş yapabilirsin ancak mevcut olmayan bölgelerde zaten TT'den kiraladığı altyapıdan hizmet vermek zorunda oldukları için, mecburen TT altyapısından hizmet almak zorunda kalırsın.Türknetim kendi altyapisi var YAPA diye bu varsa geçebilirsin bunun yanında türktelekok altyapin iyiyse Türktelekomdan çıkmadan geçis yapip deneyebilirsin memnun kalmazsan para ödemezsin.
Benimde ttnette sözleşmem vardı 5 6 ay civarı bozup geçtim türknete 35lik pakette 33-5.5 hız alıyorum. Eğer geçersen tavsiyem Türk Telekom (VAE) alt yapısından geçiş yap. Eğer geçersen kod yoksa WQP52YB46SDC 1 ay ücretsiz kullanman için davet kodum başvururken veriyosun.Selamlar şuan ttnetliyim fakat taahhütün bitmesine 1 yıldan fazla var ve türk nete geçmek istiyorum ve türk net iyi midir? bilgi verirseniz sevinirim
Tt nin alt yapisini kullaninca sorun yaşarsan bakmiyorlarTabii TürkNet'in kendi altyapısı olan YAPA her yerde mevcut değil. YAPA'nın mevcut olduğu bölgelerde, YAPA'ya geçiş yapabilirsin ancak mevcut olmayan bölgelerde zaten TT'den kiraladığı altyapıdan hizmet vermek zorunda oldukları için, mecburen TT altyapısından hizmet almak zorunda kalırsın.
Benimde ttnette sözleşmem vardı 5 6 ay civarı bozup geçtim türknete 35lik pakette 33-5.5 hız alıyorum. Eğer geçersen tavsiyem Türk Telekom (VAE) alt yapısından geçiş yap. Eğer geçersen kod yoksa WQP52YB46SDC 1 ay ücretsiz kullanman için davet kodum başvururken veriyosun.
Alt yapımın kime ait olduğunu nerden öğrenebilirim?Tt nin alt yapisini kullaninca sorun yaşarsan bakmiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türknet ile iletişime geçip YAPA desteği var mi sorabilirsinAlt yapımın kime ait olduğunu nerden öğrenebilirim?
Türknetin sitesinden sorgula iyi hız veriyorlarsa büyük ihtimal ttnetindir ttnetin sitesini atıcaktım ama eror veriyor o yüzden atamıyorum türknetten sorgula hızını ara sor cevaplıyorlarAlt yapımın kime ait olduğunu nerden öğrenebilirim?
https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede ttnet ve türkcell sorgulama var göz atTürknetin sitesinden sorgula iyi hız veriyorlarsa büyük ihtimal ttnetindir ttnetin sitesini atıcaktım ama eror veriyor o yüzden atamıyorum türknetten sorgula hızını ara sor cevaplıyorlar