Türk Nete Geçiş Yapmak

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
480
Selamlar şuan ttnetliyim fakat taahhütün bitmesine 1 yıldan fazla var ve türk nete geçmek istiyorum ve türk net iyi midir? bilgi verirseniz sevinirim

Daha 1 yıl var. Tabii beklemeyip bozacaksanız taahütsüz beğenmessen çıkarsın.

İnternet hızınız nedir?

Selamlar şuan ttnetliyim fakat taahhütün bitmesine 1 yıldan fazla var ve türk nete geçmek istiyorum ve türk net iyi midir? bilgi verirseniz sevinirim
TTNet'li isen, TürkNet'e geçersen çok yüklü bir miktarda cayma bedeli ödeyeceğini biliyorsun değil mi? Ayrıca TürkNet'in iyi olup olmadığı bölgeye ve kişiden kişiye değişir. Bu arada TürkNet'in kendi altyapısı bölgende yoksa, yine Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet vermeye devam edeceğinden, alacağın hizmette pek bir değişiklik yaşamayabilirsin. TürkNet'e geçmek istediğine göre, aldığın hız veya ping değerlerinden yada her ikisinden de şikayetçi olduğunu düşünüyorum. Mümkünse konuya hız testinden bir kareyi -IP adresini gizleyerek- ve modem arayüzünden hat değerlerini ekler misin?

Türknetim kendi altyapisi var YAPA diye bu varsa geçebilirsin bunun yanında türktelekok altyapin iyiyse Türktelekomdan çıkmadan geçis yapip deneyebilirsin memnun kalmazsan para ödemezsin.

Türknetim kendi altyapisi var YAPA diye bu varsa geçebilirsin bunun yanında türktelekok altyapin iyiyse Türktelekomdan çıkmadan geçis yapip deneyebilirsin memnun kalmazsan para ödemezsin.
Tabii TürkNet'in kendi altyapısı olan YAPA her yerde mevcut değil. YAPA'nın mevcut olduğu bölgelerde, YAPA'ya geçiş yapabilirsin ancak mevcut olmayan bölgelerde zaten TT'den kiraladığı altyapıdan hizmet vermek zorunda oldukları için, mecburen TT altyapısından hizmet almak zorunda kalırsın.

Benimde ttnette sözleşmem vardı 5 6 ay civarı bozup geçtim türknete 35lik pakette 33-5.5 hız alıyorum. Eğer geçersen tavsiyem Türk Telekom (VAE) alt yapısından geçiş yap. Eğer geçersen kod yoksa WQP52YB46SDC 1 ay ücretsiz kullanman için davet kodum başvururken veriyosun.

Tabii TürkNet'in kendi altyapısı olan YAPA her yerde mevcut değil. YAPA'nın mevcut olduğu bölgelerde, YAPA'ya geçiş yapabilirsin ancak mevcut olmayan bölgelerde zaten TT'den kiraladığı altyapıdan hizmet vermek zorunda oldukları için, mecburen TT altyapısından hizmet almak zorunda kalırsın.
Tt nin alt yapisini kullaninca sorun yaşarsan bakmiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde ttnette sözleşmem vardı 5 6 ay civarı bozup geçtim türknete 35lik pakette 33-5.5 hız alıyorum. Eğer geçersen tavsiyem Türk Telekom (VAE) alt yapısından geçiş yap. Eğer geçersen kod yoksa WQP52YB46SDC 1 ay ücretsiz kullanman için davet kodum başvururken veriyosun.
Tt nin alt yapisini kullaninca sorun yaşarsan bakmiyorlar
Alt yapımın kime ait olduğunu nerden öğrenebilirim?

Ben 3 aydır TürkNet kullanıyorum ilk ay kesilmeler oluyordu onun dışında memnunum sıkıntısı yok.

Kopmalar oluyor diyenlerin sayısı bir hayli fazla

Bende Superonline dır kablonettir onlara geçmek çok isterim de binada türk telekom altyapısı var

Alt yapımın kime ait olduğunu nerden öğrenebilirim?
Türknetin sitesinden sorgula iyi hız veriyorlarsa büyük ihtimal ttnetindir ttnetin sitesini atıcaktım ama eror veriyor o yüzden atamıyorum türknetten sorgula hızını ara sor cevaplıyorlar

Türknetin sitesinden sorgula iyi hız veriyorlarsa büyük ihtimal ttnetindir ttnetin sitesini atıcaktım ama eror veriyor o yüzden atamıyorum türknetten sorgula hızını ara sor cevaplıyorlar
https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede ttnet ve türkcell sorgulama var göz at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,011
Üyeler
187,763
Son üye
tifocya
Geri