Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
En basit örnek, oyun motoru bizim değil.
Kodlar, içerik çalıntı vb.
En basit örnek, oyun motoru bizim değil.
Bundan banane kardeşim? Yapmasınlar o zaman. Bütçe az ise 8 veya 16 bit tercih edilebilir.kardeşim senin arkanda devlet varmı veya bir sponsorun ?? bağımsız yapımcıların 10 yıllık pc lerine kalmış oyunlarımız siz burda ne diyorsunuz bütçe olmadan nereye motor yapıyorsun ?
Bak güzel arkadaşım sana çok basit bir şekilde anlatıyorum.
Bir filme gitmişsindir, parasını vermişsindir ve sonuç olarak eğlenmek, zevk almak istersin değil mi?
Filmi beğenmediğin zaman eleştirirsin. "Olmamış, 2002 yılından kalma animasyonları kullanıyorlar berbat olmuş." gibi.
Yapımcı sana çıkıp da "Daha iyisini yap." demez. Oturur eleştirisini yer.
Oyuna para verenler de gidip "Kim yapmış, nasıl yapmış?" demez, verdiği paraya ve aldığı eğlenceye bakar.
Bu oyun da eğlenceli değil.
Senin mantığınla yola çıkarsak iyi yapamadığımız hiçbir şeyi eleştiremeyiz.
O kafayla bakarsan hiç bir oyun yerli değil ki. Bir çok oyun motorunu vs. başka yerlerden alınıyor.En basit örnek, oyun motoru bizim değil.
2021 yılında 2002'den kalma animasyon kullanmazsın ama değil mi?
Yaw hele kardeşim Türk bayrağı var camii var TÜRK AYISI var 5 mermiye ölüyor hemde ERZURUM va o kadar iyi ki oyun kuzey ışıkları bile güzel hava o kadar soğuk ki soba yakmana rağmen soğuk yiyorsun daha ne istiyorsun emek va emek (!) aman ne boş yaptım he2021 yılında 2002'den kalma animasyon kullanmazsın ama değil mi?
Oyun 99 yapım dikkatini çekebildim mi ?Sabotaj daha betada , senelerin oyunu ile yeni çıkmış ve betada olan oyunu karşılaştırmak saçma.
Saçmamışsın. Sana basit bir örnek vericem BMW marka araba alıyorsun. Hangi ülkenin menşei diye sorduğumuzda Alman diyorsun ama bu arabanın parçaları birçok ülkeden gelerek birleşiyor ne yani şimdi bu araba Alman malı değil mi?En basit örnek, oyun motoru bizim değil.