Türk oyunu dediğiniz hiç bir oyunun türk olmaması...

Valorant mesela Unreal Engine kullanıyor.Yerli olması için yerli motora gerek yok.
Valorantı da örnek vermezsin ya.
2013 Yılında LoL'den sonra oyunun yapımına başladıklarında FPS Oyunu yapılabilecek bir motorları bulunmadığı için UE4 Kullandılar.
UE4 Kullanmasalar belki de oyun 2026'ya kadar uzayabilirdi.
Şimdi de UE4 Kullandılar diye Fortnite muamelesi yapıyorlar.

Hic bir ülkenin kendi oyunu yok o zaman saçma düşünce emek veren kisiler turk ise Türkiye'nin bir degeri oluyor
Hocam sizin dediğinizde yanlış 'hiçbir' diyemezsiniz sonuçta oyun motorlarını yapanlar var onlar bu oyunu tamamen biz yaptık deme hakkına sahipler.

Oyun motoru kod dili falan dersen ubisoft da Fransız değil Türk oyunlarının türk oyunu olmaması sebebi neredeyse hepsinin hazır asset kullanması bir tanesi de bir nesne modellemiyor inttekileri kullanıyor.

ya bu kadar saçma ***** bir yol kat etmeyen başka bir söz yok adam yazılımcı mı yapsın . yorum yapmak için yorum yapmayın.
Birçok oyun farklı motorlar kullanıyor hiç karşı çıkan görmedim yabancılarda bu yerli değil diye
Eskiden yerli ne gezerdi şimdi silahlarımızın çoğu bile yerli ama baştaki adama sövüyorsunuz yerlilik çok olağan gelmeye başladı size galiba ?

Edit: Akp li değilim linç etmeyin

Çalarak değil. Ne kadar kötü olursa olsun ama ÇALARAK değil.
Çaldıklarını nereden biliyoruz? Belki satın aldılar diyeceğim ancak oyunlarda benzerlikten yola çıkılarak çalıntı deniliyorsa piyasada bu şekilde tonla oyun var, hangisi çalıntı hangisi değil ayıklamaya girersek yandık. Oyunu beğeniyorsan oynarsın, benim gibi beğenmediysen de başka oyuna bakarsın. Çalıntı olsa zaten sağlam telif cezaları yağar oyuna.
Bence Türk oyunları malesef 5 para etmez, güzel bir şeyler yapamadıkları için benimseyemedik.

Bir şeyi çaldığımız falan yok. Belirli anlaşmalar sağlanarak oyun motoru kiralanıyor veya satın alınıyor. Oyun motoru yabancı olabilir ama oyun Türkiye'de geliştiriliyor. Senin gibiler yüzünden hiçbir yere gelemeyiz.

Bunu diyerek te yapımcının hevesini kırıyorsunuz.
"ErZuRuM ÇöP AbE" diyerek bir noktaya varamazsın.
Çokta umrumda yapımcının hevesi. Karşıma hiç kimse kusura bakmasın ama bok gibi bir iş çıkarıp bunu oyun diye satmaya kalkarsa, gayet de kötülerim. Madem bir iş yapıyor, adam gibi yapsın. Bir de dünya çağında oynayacağım diyor. Kötü işlere destek vererek hiçbir yere gelemeyiz arkadaşlar. Kimse kendini kandırmasın boşuna. Bir adamın kötü işine kötü, iyi işine iyi demesini biliceksin. Sırf sözde Türk oyunu diye desteklemek yerine biraz gerçekçi olun.

Birçok oyun farklı motorlar kullanıyor hiç karşı çıkan görmedim yabancılarda bu yerli değil diye
Eskiden yerli ne gezerdi şimdi silahlarımızın çoğu bile yerli ama baştaki adama sövüyorsunuz yerlilik çok olağan gelmeye başladı size galiba ?

Edit: Akp li değilim linç etmeyin
ben ona herhangi bir şey demedim ama çalıntı içerik ile bir şeylerin yapılması özgünlüğü bitiriyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,712
Üyeler
185,789
Son üye
Bozkurt497
Geri