Neler Yeni

Türk Telekom 2021 yılında alt yapınıza fiber gelicek dedi.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar türk telekom aradı.İnternet alt yapımızın fibere yükseltilmesini ve internetimizin çok kötü olduğunu söylemiştim mail ile.Gerekli müdürlüğe bu iletilmiş 2021 yılında alt yapımıza fiber optik döşeme yapılacakmış zaten.Ne zaman yapılır bu? Sorduğumda bu bilgiyi aktaramam dedi.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Hayırlı olsun.
Darısı tüm Türkiyenin başına.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Şuan ne desek sallamış oluruz, bir şey söylenemez.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CİMER'e göndermiş olduğum başvurumda BTK'ya iletilmiş.

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Arkadaşlar türk telekom aradı.İnternet alt yapımızın fibere yükseltilmesini ve internetimizin çok kötü olduğunu söylemiştim mail ile.Gerekli müdürlüğe bu iletilmiş 2021 yılında alt yapımıza fiber optik döşeme yapılacakmış zaten.Ne zaman yapılır bu? Sorduğumda bu bilgiyi aktaramam dedi.
bizede aynısını söyledi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Gelebilir de gelmeyebilir de. Bana 1 Mart 2021 dediler. Daha erken cevap almak için yazdım. Bir kayıt açıp benim talebi 1.5 saatten fazla süre tartıştılar. Verdikleri tarih sadece ilçe müdürlüğü ile ortak yapılacak değerlendirme tarihiymiş. Mart 2021'e kadar bir çalışma düşünmüyoruz demişlerdi.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelebilir de gelmeyebilir de. Bana 1 Mart 2021 dediler. Daha erken cevap almak için yazdım. Bir kayıt açıp benim talebi 1.5 saatten fazla süre tartıştılar. Verdikleri tarih sadece ilçe müdürlüğü ile ortak yapılacak değerlendirme tarihiymiş. Mart 2021'e kadar bir çalışma düşünmüyoruz demişlerdi.
Ben CİMER'e bildirmiştim aksatcaklarını sanmıyorum.Çünkü türk telekom fiber isteyen müşterilerimizin evine 1 haftada fiberi getiricez demişti.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2021 dedikleri 12.ay galiba aynı sorun bendede var.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Çünkü türk telekom fiber isteyen müşterilerimizin evine 1 haftada fiberi getiricez demişti.
E bana getirmediler :D
1 Hafta çok imkansız bir süre. Kazı için Ruhsatın alınması bile 2 hafta sürebiliyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
2021 dedikleri 12.ay galiba aynı sorun bendede var.
Ocak ayında gelir bence fiberi çekmeleri zor olmayan yerlere.Santral 970 metre.Oradan buraya çekmeleri bir kaç saat sürebilir muhtemelen.O yüzden gecikme olmaz santralle aranızda ki mesafeye göre uzar süre bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum. Ama verdikleri süre garantisi çok aman aman bir süre.
Evet senin söylediğin maile iletmiştim şikayetimi dediklerine göre muhtemelen sence ne zaman gelebilir

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ocak ayında gelir bence fiberi çekmeleri zor olmayan yerlere.Santral 970 metre.Oradan buraya çekmeleri bir kaç saat sürebilir muhtemelen.O yüzden gecikme olmaz santralle aranızda ki mesafeye göre uzar süre bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet senin söylediğin maile iletmiştim şikayetimi dediklerine göre muhtemelen sence ne zaman gelebilir
Benımde mahalleme fiber çekiliyor hatta mahallemdeki kablolar cekildi ama adamların dedikleri tüm semt çekilmededen tek mahalle kutu baglanmıyor aynı anda kutular baglanır diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,394
Üyeler
162,681
Son üye
hevess
Top Bottom