Bende TT bile çekmiyordu vodofone u sen düşün artık.Hat tasiyacagim fakat Vodafone mi türk telekommu aradayim Vodafone uygun gibi geliyor Konya Karatay dayım ağ sorunu yaparmi bilen varmi
Türk Telekomdan MetroNetten Ivırdan Zıvırdan uzak durun, ama Vodafone'dan kaçın kaçın.Hat tasiyacagim fakat Vodafone mi türk telekommu aradayim Vodafone uygun gibi geliyor Konya Karatay dayım ağ sorunu yaparmi bilen varmi
Vodafone yavaştır ama çoğu yerde iyi çeker. Türk Telekom teoride çok daha hızlıdır ama pratikte deneyim olarak aşırı bir farkı yok.Hat tasiyacagim fakat Vodafone mi türk telekommu aradayim Vodafone uygun gibi geliyor Konya Karatay dayım ağ sorunu yaparmi bilen varmi
Vodafone iyi mi çekerVodafone yavaştır ama çoğu yerde iyi çeker. Türk Telekom teoride çok daha hızlıdır ama pratikte deneyim olarak aşırı bir farkı yok.
Önerim türk telekom olur ama Türk telekomun 10GB verdiği fiyata Vodafone 15GB veriyorsa da Vodafone neden olmasın![]()
Vodafonenin telefon kısmında çok sorun yaşadım ben hız 0.5 gelir instagram açılmaz gibi gibi türkcelle geçtim gençleştim resmenHat tasiyacagim fakat Vodafone mi türk telekommu aradayim Vodafone uygun gibi geliyor Konya Karatay dayım ağ sorunu yaparmi bilen varmi
Turkcell 3G berbat mesela LTE çekmeyen bir kör noktada direkt şebekesiz kalıyor. Türk Telekom kör noktalarda iyi çeken 3G si ile toparlıyor. Vodafoneda ise kör nokta yok neredeyse her yerde LTE alınıyor çünkü eski 2G istasyonların neredeyse hepsine LTE entegre etmiş adamlar. 2G çeken her yerde LTE de çekiyorVodafone iyi mi çeker
Güldürme reis
Vodafone yavaştır ama çoğu yerde iyi çeker. Türk Telekom teoride çok daha hızlıdır ama pratikte deneyim olarak aşırı bir farkı yok.
Önerim türk telekom olur ama Türk telekomun 10GB verdiği fiyata Vodafone 15GB veriyorsa da Vodafone neden olmasın![]()
Usta iyi hoş da vodafone en sakin zamanlarda 40-50 geçmiyor bizim burda o da zar zor 30-35 lerde sürünüyor.Turkcell 3G berbat mesela LTE çekmeyen bir kör noktada direkt şebekesiz kalıyor. Türk Telekom kör noktalarda iyi çeken 3G si ile toparlıyor. Vodafoneda ise kör nokta yok neredeyse her yerde LTE alınıyor çünkü eski 2G istasyonların neredeyse hepsine LTE entegre etmiş adamlar. 2G çeken her yerde LTE de çekiyor![]()