Neler Yeni

Türk Telekom a mi geçeyim Vodafone mi

yalcinali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Yalçın
Hat tasiyacagim fakat Vodafone mi türk telekommu aradayim Vodafone uygun gibi geliyor Konya Karatay dayım ağ sorunu yaparmi bilen varmi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya illa ki iyi olan da vardır ama bana göre TT Vodafone'a göre daha iyi. Bir kere ülkenin altyapısı TT'de. Vodafone'da iken benim internet hızım 10 Mbps idi. Şimdi 80 Mbps. Tabii ki herkesin deneyimi farklı.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,498
İsim
.
Hat tasiyacagim fakat Vodafone mi türk telekommu aradayim Vodafone uygun gibi geliyor Konya Karatay dayım ağ sorunu yaparmi bilen varmi
Bende TT bile çekmiyordu vodofone u sen düşün artık.
800TL cayma bedeli ödedim türkcell e geçtim gençleştim resmen bu kadar mı fark eder ?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Furkan Demirtaş
Türk Telekomdan MetroNetten Ivırdan Zıvırdan uzak durun, ama Vodafone'dan kaçın kaçın.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Vodafone yavaştır ama çoğu yerde iyi çeker. Türk Telekom teoride çok daha hızlıdır ama pratikte deneyim olarak aşırı bir farkı yok.

Önerim türk telekom olur ama Türk telekomun 10GB verdiği fiyata Vodafone 15GB veriyorsa da Vodafone neden olmasın 😀

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,498
İsim
.
Vodafone yavaştır ama çoğu yerde iyi çeker. Türk Telekom teoride çok daha hızlıdır ama pratikte deneyim olarak aşırı bir farkı yok.

Önerim türk telekom olur ama Türk telekomun 10GB verdiği fiyata Vodafone 15GB veriyorsa da Vodafone neden olmasın 😀
Vodafone iyi mi çeker :D
Güldürme reis

kentexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Can seçkin
Vodafone geçmeni asla tavsiye etmiyorum paketi pahalı çekmiyor intarneti rezalet zaten çekmiyor evde intarneti ayrı sıkıntı hep kopuyor hep kaç kere geldiler baktılar kablonda ek var dediler dısarıdan elektirikçi çağırdım yaptırdım gene kopuyo bu sefer modemin dediler gittim modem aldım gene kopuyor intarnet gelmiyor sonra tekrar geldiler güncelleme yaptık dediler 1 hafta kopmalar azaldı sonra intarnet gitti arıyorum söylüyorum böyle böyle en son bastım küfürü aradım o gece türkneti böyle böyle türknete geçtim 2 sene oldu türknetteyim vodafone verdiği hızın 2 katını alıyorum suan ne bir kopma yaşadım su ana kadar bakım olcağı zaman bildirim geliyo buda benim başımdan geçen hikaye işte

Bünyamina

80+ Platinum
Fiyat ve gb açısından mantıklı olanı seç başka bir şeye gerek yok bence.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,794
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Vodafonenin telefon kısmında çok sorun yaşadım ben hız 0.5 gelir instagram açılmaz gibi gibi türkcelle geçtim gençleştim resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Barış Ataün
Türk telekom daha iyi bence fenercell kullanıyorum fiyatları fena değildi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Vodafone iyi mi çeker :D
Güldürme reis
Turkcell 3G berbat mesela LTE çekmeyen bir kör noktada direkt şebekesiz kalıyor. Türk Telekom kör noktalarda iyi çeken 3G si ile toparlıyor. Vodafoneda ise kör nokta yok neredeyse her yerde LTE alınıyor çünkü eski 2G istasyonların neredeyse hepsine LTE entegre etmiş adamlar. 2G çeken her yerde LTE de çekiyor 😁

Hıza laf edeni anlarım 10Mbps gibi hızlar Vodafone ile normal ama çekim konusunda Vodafone kraldır.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Yavaşı geçtim çoğu yerde, doğru düzgün çektiğini bile görmedim. Kayseri-Kocaeli-İstanbul-Samsun hepsinde farklı dönemlerde test ettim, hiçbirinde hattın düzgün stabil olduğu bir yer görmedim. Hele şehir merkezlerinde net bile yoktu.

Vodafone TR üzerinde sadece scam. TT öneririm.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,498
İsim
.
Turkcell 3G berbat mesela LTE çekmeyen bir kör noktada direkt şebekesiz kalıyor. Türk Telekom kör noktalarda iyi çeken 3G si ile toparlıyor. Vodafoneda ise kör nokta yok neredeyse her yerde LTE alınıyor çünkü eski 2G istasyonların neredeyse hepsine LTE entegre etmiş adamlar. 2G çeken her yerde LTE de çekiyor 😁
Usta iyi hoş da vodafone en sakin zamanlarda 40-50 geçmiyor bizim burda o da zar zor 30-35 lerde sürünüyor.
Türkcell e bir geçtim hayatımın şokunu yaşadım 170-180 i görünce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,781
Üyeler
172,735
Son üye
xclidej
Top Bottom