Türk telekom alt yapı sorgulama.

Diğer konunda sana söylemiştim arayarak öğrenebilirsin diye ttneti arayarak soruyorsun bu kadar basit 16mbps 1 upload aldığın olmadığı anlamına gelmiyor zamanında altyapın adsl desteklerken türknete geçmişsindir sonra vdsl altyapısı gelmiştir kalmıştır öyle.
Yaşım 15 olduğu için kendim aramaktan çekinmiştim ama arayacağım :)

24 luk adsl paket mi hic duymadım adasl 24 destekliyor mu ki
Adsl 2 diye geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşım 15 olduğu için kendim aramaktan çekinmiştim ama arayacağım :)
Çekinilecek bir durum yok ama çekinmen normal,bende aynı şeyi yaşıyordum ama bir süre sonra yaşın büyüdüğünde babana sen ara diyemiyorsun :)
Ama bazı şeyleri öğrenmek için aramalısın.
Vodafonede kalıp paket yükseltmek mantıklı değil altyapın ttnete ait ttnete geç daha kaliteli hizmet sunacaktır.

24 luk adsl paket mi hic duymadım adasl 24 destekliyor mu ki
evet shifdelet açıklamıştı

Adsl 2 diye geçiyor

Çekinilecek bir durum yok ama çekinmen normal,bende aynı şeyi yaşıyordum ama bir süre sonra yaşın büyüdüğünde babana sen ara diyemiyorsun :)
Ama bazı şeyleri öğrenmek için aramalısın.
Vodafonede kalıp paket yükseltmek mantıklı değil altyapın ttnete ait ttnete geç daha kaliteli hizmet sunacaktır.
Dediğini başka birisi daha söylemişti öyle yapacağım fakat 24 lük paket ttnet de varmı araştırmam lazım

evet shifdelet açıklamıştı

Dediğini başka birisi daha söylemişti öyle yapacağım fakat 24 lük paket ttnet de varmı araştırmam lazım
Altyapın hipernet destekliyor hipernet vdsldir eğer altyapında vdsl varsa vdsl pakete geçmelisin adsl ile uğraşma.

Teknoloji çok hızlı geliştiği ve bizde geriden geldiğimiz için adsl2yi kullanamadan vdsle atladı türkiye.Veya adsl2 hizmetini fazla yaymadan vdsl hizmeti yayılmaya başladı.

Altyapın hipernet destekliyor hipernet vdsldir eğer altyapında vdsl varsa vdsl pakete geçmelisin adsl ile uğraşma.

Teknoloji çok hızlı geliştiği ve bizde geriden geldiğimiz için adsl2yi kullanamadan vdsle atladı türkiye.Veya adsl2 hizmetini fazla yaymadan vdsl hizmeti yayılmaya başladı.
Hipernet gözüküyor aynen yarın kesinlikle aramalıyım sormalıyım,birde numarası hakkında bilgin varmı bulurum da sorma istedim
Konuyu kapatıcam bu soru sonrası HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

Hipernet gözüküyor aynen yarın kesinlikle aramalıyım sormalıyım,birde numarası hakkında bilgin varmı bulurum da sorma istedim
Konuyu kapatıcam bu soru sonrası HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
444 1 444

16 download 1 upload veriliyor :(
16 down 1 upload veriliyor malesef peki adsl yerine vdsl altyapı nasıl getirtebilirim?
Bir apartmanın ortalama yarısı TT'ye gidip istekte bulunmaları gerekiyor, bizim altyapı da en fazla 8Mbps destekliyordu, sokaktan 10 kişi falan gittik ve istekte bulunduk. Şuan altyapımız 75Mbps destekliyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,195
Üyeler
186,856
Son üye
Flowaser
Geri