Yardım TÜRK TELEKOM ALTYAPISI İLE MAX HIZ NEDİR ?

Batur

80+
Reaksiyon skoru
60
Türk telekom fiber altyapısı ama başka servis sağlayıcı kullanarak en fazla kaç hız alabilirim ? Gigaspeed 1000 verebileceğini yazıyor ama forumdaki diğer konularda 1000 de olsa 200ü geçmediğini yazıyorlar.

2000 nerde bulabilirsin bu ülkede 1000 bile az var

Türk telekom fiber altyapısı ama başka servis sağlayıcı kullanarak en fazla kaç hız alabilirim ? Gigaspeed 1000 verebileceğini yazıyor ama forumdaki diğer konularda 1000 de olsa 200ü geçmediğini yazıyorlar.
O konuda herkes bir şey söylüyor ya bence arayıp bilgi almak en doğrusu olur senin için. Hangi sağlayıcıdan alacaksan ara müşteri temsilcisiyle görüş. Hem en azından ilerde bir sorun yaşadığın zaman ben size sordum siz bana alırsınız demiştiniz diyebilirsin çünkü daha sonra yok biz garanti vermedik vs. diyebilirler. Sizin altyapınız destekliyor mu peki sorgulama yaptığınızda kaç çıkıyor ?

Yazlığımızda gigafiber vardı böylece test etme imkanı buldum. Ethernet kablosu olmadan 945 download 53 upload verdiği bir fotoyu ss almışım.

Yazlığımızda gigafiber vardı böylece test etme imkanı buldum. Ethernet kablosu olmadan 945 download 53 upload verdiği bir fotoyu ss almışım.
Kurulum ücretleri çok yüksek oluyor sanırım ama dediğiniz gibi bir hız verirse ödemekten çekinmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O konuda herkes bir şey söylüyor ya bence arayıp bilgi almak en doğrusu olur senin için. Hangi sağlayıcıdan alacaksan ara müşteri temsilcisiyle görüş. Hem en azından ilerde bir sorun yaşadığın zaman ben size sordum siz bana alırsınız demiştiniz diyebilirsin çünkü daha sonra yok biz garanti vermedik vs. diyebilirler. Sizin altyapınız destekliyor mu peki sorgulama yaptığınızda kaç çıkıyor ?
Türk telekom ve gigaspeed 1000 gösteriyor diğerleri max 200 veriyor

2000 nerde bulabilirsin bu ülkede 1000 bile az var
2000 nerde yazıyor hocam ?

2 hafta önce tt alt yapısında 200 den 1000 e geçtim 1000 i hiç görmedim ama 900 görüyorum 800 tl ödüyorum tt alt yapı tt int

Altyapı sorguda, 1000 çıkıyorsa ve firmanın 1000 lik tarifesi varsa alırsınız.
Sadenet'te 24 ay taahhütlü, 1000 lik 900 TL (+75 kira), ücretsiz kur + akt.
https://www.sadenet.com.tr/Kampanyalar
Hocam türknet sorguda 100 çıkıyor ttde 1000 çıkıyor gigaspeedde 1000 çıkıyor tam doğruyu nerden araştırabilirim ? Birde dediğiniz gibi eğer ücretsiz kurulum ve aktivasyon varsa en mantıklısı budur

IMG_2732.webp

Altyapı sorguda, 1000 çıkıyorsa ve firmanın 1000 lik tarifesi varsa alırsınız.
Sadenet'te 24 ay taahhütlü, 1000 lik 900 TL (+75 kira), ücretsiz kur + akt.
https://www.sadenet.com.tr/Kampanyalar
Tavsiye veya öneri yapmadığınızı biliyorum ama yorumları incelediğimde pek iç açıcı şeyler yazmıyor. Daha önce yazdığınız bazı rehberlere baktım. Acaba kurulum ücretleriyle alakalı bir rehberiniz var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri