Neler Yeni

Yardım Türk Telekom 'dan hangisine geçmeliyim ?

Sizce hangisi f/p ? Max 50 MBS destekliyor

• Oy kullanan toplam üye
    30

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,453
İsim
Emre
Sence 170 TL ye 50 mbps hız alınır mı? Bence alınmaz. Bu hız için fiyat gereksiz yüksek. Türknet için 100mbps altı kurtarmaz.
Tabi ki kurtlarmaz ama diğer iss leride pek bilmiyorum. 10 aylık ödememi 3 taksit yaptım bittikten sonra bende değişirim yüksek ihtimal

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

abcdefg1234

80+ Silver
Mileni.com , türk net ,netspeed , gıbir net bunların arasında kaldım sizce hangisine geçmeliyim veya geçmelimiyim şuan ki internetim 5mbs sanırım varmı öyle bişey onuda bilmiyorum neyse 1.5 download falan alıyorum xboxta steamda bişey indirirken bana göre çok yavaş forza 4ü dün akşam 23:00 da başlattım sabah 7 de 40 GB inmişti şuan 83 lira ödüyoruz ttnete sizce değiştirmelimiyim önerilerinizi bekliyorum.
Türk telekomu arayıp 50 Mpbs lik Vdls paketin ne kadar olduğunu sordunuz mu ? Siz şu an ADSL pakettesiniz sanırım. Ben 140 TL ye 100 Mbps lik fiber pakete basvurdum, 2 aydır altyapı bekliyorum. Çoğu İss de fiyatlar arttı , türk telekom müşteri hizmetlerini arayıp 50 Mbps Vdls paket için bilgi alın bence

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Türk telekomu arayıp 50 Mpbs lik Vdls paketin ne kadar olduğunu sordunuz mu ? Siz şu an ADSL pakettesiniz sanırım. Ben 140 TL ye 100 Mbps lik fiber pakete basvurdum, 2 aydır altyapı bekliyorum. Çoğu İss de fiyatlar arttı , türk telekom müşteri hizmetlerini arayıp 50 Mbps Vdls paket için bilgi alın bence
Türk Telekom kullanmasını önermem. Bir tek bende mi öyle bilmiyorum ama çekim mesafesi çok kötü.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Türk Telekom kullanmasını önermem. Bir tek bende mi öyle bilmiyorum ama çekim mesafesi çok kötü.
Doğru kapı kapalıyken bazen 1 odadan diğer odaya çekmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adsl veya VDSL olduğunu nasıl anlayabilirim internetimin

abcdefg1234

80+ Silver
Doğru kapı kapalıyken bazen 1 odadan diğer odaya çekmiyor

Adsl veya VDSL olduğunu nasıl anlayabilirim internetimin
Modem arayüzünden bakılıyor olması lazım. 192.168.1.2 veya 192.168.1.1 e giriş yapıp modem arayüzüne ulaşabilirsiniz

Türk Telekom un kendi modemi
Kendi modemleri kalitesiz oluyordur zaten, o konuda bir şey diyemem. Cidden çok kötüyse wifi çoğaltıcı alabilirsiniz. İş görür

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Modem arayüzünden bakılıyor olması lazım. 192.168.1.2 veya 192.168.1.1 e giriş yapıp modem arayüzüne ulaşabilirsiniz

Kendi modemleri kalitesiz oluyordur zaten, o konuda bir şey diyemem. Cidden çok kötüyse wifi çoğaltıcı alabilirsiniz. İş görür
Sanırım evdeki internete bağlanmam lazım arayüze ulaşmak için şuan çalışıyorum:[

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Beyler ben ayrı soru sorcamda başka altyapı sorgulamada vdsl2 diyor ama türknete sadece vdsl diyor türkneten aldığımda vdsl2 mi vdsl mi?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
telekomdaydım 35 kullanıyordum alt yapım 56 gösteriyordu tahadüt bitti. türknete geçtim özgür 50 yi çaktılar. sonra talep oluşturdum 100 e geçtim. 75 i gördü hızım. fiyat arttırdılar gıbır a geçtim 110tl 100mbps aldım pingim türknete göre daha da düştü. ne kesinti oldu ne yavaşlama. alt yapı sorgulama yanlış gösteriyor yani daha yüksek alabilirsiniz.

Top Bottom