PashaReyiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Merhaba arkadaşlar bugün Telekom fiber kutu takıldı tahminen ne zaman aktif olur?
Onların işi hiç belli olmuyor hocam canları isterse 1 ayda gelip kurup gidiyorlar.Merhaba arkadaşlar bugün Telekom fiber kutu takıldı tahminen ne zaman aktif olur?
Bizim sitede yıllardır var. Dairelere kendiniz çekin diyip bıraktılar hala vdsl devam ediyoruz.Merhaba arkadaşlar bugün Telekom fiber kutu takıldı tahminen ne zaman aktif olur?
2 yıl önce kutu geldi. 5 ay önce başvuru yaptım. 3 Ayda altyapı geldi. Şu anda 1Gbit kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar bugün Telekom fiber kutu takıldı tahminen ne zaman aktif olur?
Hem cins firma hem de yine ona mecburuz işin kötüsüOnların işi hiç belli olmuyor hocam canları isterse 1 ayda gelip kurup gidiyorlar.
İstemezse hiç kurmuyorlar şu TT kadar cins bir firma hayatımda görmedim.
Hocam ne başvurusu yaptınız bizede 1 sene önce kutu geldi başka birsey yapmadılar arıyorum altyapı yok diyorlar sokaktaki bütün binalara fiber bağladılar bizimki kaldı böyle baglamadilar arıyorum sadece vdsl başvuru yapabilirsiniz diyo TT2 yıl önce kutu geldi. 5 ay önce başvuru yaptım. 3 Ayda altyapı geldi. Şu anda 1Gbit kullanıyorum.
Hocam asıl sorunda orada hakkını vermiyorlar yaptıkları işin.Hem cins firma hem de yine ona mecburuz işin kötüsü
valla hocam ya direklerde 5 aydır 48 havai fiber kabloları sarılı duruyor bi çekemedilerOnların işi hiç belli olmuyor hocam canları isterse 1 ayda gelip kurup gidiyorlar.
İstemezse hiç kurmuyorlar şu TT kadar cins bir firma hayatımda görmedim.
Hocam canlarının istemesi lazım senin benim yaptığım başvuru umurlarında değil.valla hocam ya direklerde 5 aydır 48 havai fiber kabloları sarılı duruyor bi çekemediler