Neler Yeni

Türk Telekom hafta sonları çalışıyor mu?

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Merhaba arkadaşlar. Türk Telekom binaya kablo, kutu (direkteki kutu), yer altından gelen kabloları vs. çekti. Geriye sadece ankastre kutusu ve bina içine çekilecek kablolar kaldı. Dün fiber optik aracı gelip bakındı ve toplam kaç daire olduğunu sordu. Acaba bugün gelip bağlarlar mı pazar günleri çalışıyor mu saha ekipleri?

Ekler

• 1724576561401119916166313353639.jpg
    1724576561401119916166313353639.jpg
    1.5 MB · Hit: 30
Merhaba arkadaşlar. Türk Telekom binaya kablo, kutu (direkteki kutu), yer altından gelen kabloları vs. çekti. Geriye sadece ankastre kutusu ve bina içine çekilecek kablolar kaldı. Dün fiber optik aracı gelip bakındı ve toplam kaç daire olduğunu sordu. Acaba bugün gelip bağlarlar mı pazar günleri çalışıyor mu saha ekipleri?
çalışmaz pazar günü çok az işde çalışanlar çalışır pazartesi kurulur sanırım en geç çarşamba perşembe halolur

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çalışmaz pazar günü çok az işde çalışanlar çalışır pazartesi kurulur sanırım en geç çarşamba perşembe halolur
5 aydır bekliyorum ertelemesinler daha ya. Haftaya diye diye yaşlandık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
5 aydır bekliyorum ertelemesinler daha ya. Haftaya diye diye yaşlandık.
Allah sabır versin kardeşim. Bunlar böyle, hepsi böyle. Haftaya diyorlar gelmiyorlar.
Arıyorsun yarım saat müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorsun, bağlanınca da onlar da klasik ''en yakın zamanda'' diyor.

Bunlardan adam olmaz yemin ediyorum. Hepsi tembel ve paragöz oldu,

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah sabır versin kardeşim. Bunlar böyle, hepsi böyle. Haftaya diyorlar gelmiyorlar.
Arıyorsun yarım saat müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorsun, bağlanınca da onlar da klasik ''en yakın zamanda'' diyor.

Bunlardan adam olmaz yemin ediyorum. Hepsi tembel ve paragöz oldu,
Cidden öyleler hocam. Toplam istek 22 daire. Hâlâ daha oyalıyorlar.

Top Bottom