Neler Yeni

Türk Telekom hız problemi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Merhaba 3 4 tane konu açtım sanırım bununla ilgili en özet şekilde hattım 97 destekliyor dediler ve 50bmps dan 100 e geçtim ve milleni ve türknetten altyapı sorguladığımda 95 diyor. Neyse bugün elite ekip denilen şey geldi ve hattımın en fazla 50 desteklediğini port değiştirdiklerini ancak 50 den yukarı gitmediği söylendi. Yani sonuç olarak 50 TL ekip parası verdim. Ve hızım normalden daha kötü oldu normalde snr margin 8db iken 52 53 görebiliyorken şu an 8db de 40 oluyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhaba 3 4 tane konu açtım sanırım bununla ilgili en özet şekilde hattım 97 destekliyor dediler ve 50bmps dan 100 e geçtim ve milleni ve türknetten altyapı sorguladığımda 95 diyor. Neyse bugün elite ekip denilen şey geldi ve hattımın en fazla 50 desteklediğini port değiştirdiklerini ancak 50 den yukarı gitmediği söylendi. Yani sonuç olarak 50 TL ekip parası verdim. Ve hızım normalden daha kötü oldu normalde snr margin 8db iken 52 53 görebiliyorken şu an 8db de 40 oluyor.
Geçmiş olsun
@alpolojix

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Klasik TT işte. Millenicom'a geçme imkanınız varsa geçin.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
@RevDeisDou için dairesindeki duvardaki kablo bağlantılarını düzenledik. O sırada bir bantla kabloları sardığında bile bilmemkaç mbps ekstra hız kazanmıştı yanılmıyorsam.
Siz de binanızdaki ankastre kutudan dairenize gelen kabloları kontrol edebilir, bağlantı uçlarını yenileyebilirsiniz.
Eğer kabloda ek varsa veya aşağıdan gelen kablo daire içerisine gelen başka bir kablo ile birleşiyorsa o birleşme noktasını YAK-1 Dediğimiz turuncu kaplı konnektör ile bağlayın. Kısacası ankastreden daireye gelen kablo bağlantılarını iyileştirin.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@RevDeisDou için dairesindeki duvardaki kablo bağlantılarını düzenledik. O sırada bir bantla kabloları sardığında bile bilmemkaç mbps ekstra hız kazanmıştı yanılmıyorsam.
Siz de binanızdaki ankastre kutudan dairenize gelen kabloları kontrol edebilir, bağlantı uçlarını yenileyebilirsiniz.
Eğer kabloda ek varsa veya aşağıdan gelen kablo daire içerisine gelen başka bir kablo ile birleşiyorsa o birleşme noktasını YAK-1 Dediğimiz turuncu kaplı konnektör ile bağlayın. Kısacası ankastreden daireye gelen kablo bağlantılarını iyileştirin.
Peki nasıl yapacağım o işi çünkü duvarın içinden geliyor kablo nasıl yenileme yapacağım yardımcı olabilir misiniz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Peki nasıl yapacağım o işi çünkü duvarın içinden geliyor kablo nasıl yenileme yapacağım yardımcı olabilir misiniz.
Duvarın içinden geçse bile o kanallar çok büyük. Küçük değiller yani.
Öncelikle bu üründen alıp montajını yapın. Arkasındaki kapak sayesinde kablolar hiç hava almadan kesilecek ve bağlantı otomatik yapılmış olacak.
Ayrıca dairede oturuyorsanız da giriş kısımlarına biraz bakın belki bir kutu vardır sigortaların orada. O kutudaki kabloların bağlantılarını da YAK-1 Konnektör ile yenileyin.

Top Bottom