orak98
80+
- Reaksiyon skoru
- 38

Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
Yeni müşterilere özel faturalı tarifeler! Avantajlı konuşma ve internet paketleri Türk Telekom'da.
Bunlar alçak. Bana en yüksek paketi 600 tl ye yerleştirip indirim yaptılarben açtım da çok umursanmadı konu
🔥 TTelekom Yıldızlı Günler 3GB 118TL 10Gb 154Tl -- 30+10gb sosyal medya 300tl.🔥
fiyatlar bayağı uçuk normalde güzel gibime geldi fiyatlar konusu açıldı mı bilmiyorum açıldıysa görmedim kapanabilir. https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=12forum.donanimarsivi.com
12 ay taahütünüz varsaBunlar alçak. Bana en yüksek paketi 600 tl ye yerleştirip indirim yaptılarCayma bedeli de 3 bin lira cayamıyorum
aynı operator zaten bimcelle TürktelekomBimcell çekmiyordu. İlaç gibi iyi gelir. Hem fiyatları da iyi.
Nasıl hocam? O zaman neden ayrı şekilde açılsınaynı operator zaten bimcelle Türktelekom
1555 defa aynı konu açıldı yeter![]()
Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
Yeni müşterilere özel faturalı tarifeler! Avantajlı konuşma ve internet paketleri Türk Telekom'da.bireysel.turktelekom.com.tr
Bimcell sanal operatör çünkü ama Ttelekoma bağlı hızlar çekme durumları falan değişiklik göstermezNasıl hocam? O zaman neden ayrı şekilde açılsın