Neler Yeni

Türk Telekom Mağduruyum.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
TT saolsun 12 mb tarifemiz var 9 10 senedir nerdeyse ve sıkıntısız gidiyordu 2 senedir işkence çekiyoruz 3-4 mb çekiyordu aylarca şimdi 6 ya çıktı yine bişey değişmedi upload da 300kb eskiden 10 10 mb dowload 1-2 mb upload çekiyordu artık her internet gittiğinde sinirim bozuluyor süreki kopma var başvuru yapıp duruyoz umurlarında değil babamı sonunda ikna ettim yakında haziranda biticek taahüt yeni internete geçicez ben konuşmasam haziranda superonline geçiceklerdi ucuz yırttım da sonunda türknete ikna ettim niye millenicom değil derseniz millenicomda 35 mb ve 100 mb paketi var 75 olsa millenicomu seçerdim altyapım 75 mb destekliyor. Türknet kullananlar alta fikirlerini ve nasıl geçtiklerini falan yazarsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj yazmassam ana sayfadan düşücekti o yüzden yazıyorum bidaha.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
TT saolsun 12 mb tarifemiz var 9 10 senedir nerdeyse ve sıkıntısız gidiyordu 2 senedir işkence çekiyoruz 3-4 mb çekiyordu aylarca şimdi 6 ya çıktı yine bişey değişmedi upload da 300kb eskiden 10 10 mb dowload 1-2 mb upload çekiyordu artık her internet gittiğinde sinirim bozuluyor süreki kopma var başvuru yapıp duruyoz umurlarında değil babamı sonunda ikna ettim yakında haziranda biticek taahüt yeni internete geçicez ben konuşmasam haziranda superonline geçiceklerdi ucuz yırttım da sonunda türknete ikna ettim niye millenicom değil derseniz millenicomda 35 mb ve 100 mb paketi var 75 olsa millenicomu seçerdim altyapım 75 mb destekliyor. Türknet kullananlar alta fikirlerini ve nasıl geçtiklerini falan yazarsa sevinirim.
Bu bir tür mağduriyet olarak sayılmaz. Türk Telekom birçok bölgeye VDSL-Fiber taşıdığı için artık ADSL'e daha az önem veriyor.
Ki hangi firma olursa olsun ADSL Altyapıda internet gene düzgün çalışmaz.
"Mağduriyetin" giderilmesi için paket hızını 24Mbps'e çıkarmanız yeterli. Otomatik olarak VDSL'e taşırlar. Daha iyi ping ve hız ile interneti kullanırsınız. Taahhüt de etkilenmiyor isterseniz arayıp sorun. Kalan Taahhüt bitince de millenicom gibi bir firmadan internet alırsınız.
TurkNet ise hayatta önermem. Genel anlamda çok şikayeti var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Turknette de 35 ve üzeri diye paket olması lazım hocam, Milleni ile aynı yere geliyor yani. Ben zamanında Turk Telekomda ADSL olduğum için müdürlükten kapattırıp, Turknet'ten VDSL açtırmıştım. Yine telekom ekipleri gelip açıyor zaten, sonrasında kullanıcı adı şifreniz geliyor modeme girip kullanmaya başlıyorsunuz. Bende yakın zamanda Kablonet'e geçeceğim, Turknet ile yaşadığım eziyet yeter artık.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim arka balkonun 1 metre ileri bina yani manzara falan yok hatta balkondayken karşı binanın internetleri full çekiyor karşı binadada turknet kullanan var altyapıda var taahütsüz internet istiyorum tama turknette desteğe bakan insan yok da millenicomdada 75 mb paket yok olsa direk millenicom.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bu bir tür mağduriyet olarak sayılmaz. Türk Telekom birçok bölgeye VDSL-Fiber taşıdığı için artık ADSL'e daha az önem veriyor.
Ki hangi firma olursa olsun ADSL Altyapıda internet gene düzgün çalışmaz.
"Mağduriyetin" giderilmesi için paket hızını 24Mbps'e çıkarmanız yeterli. Otomatik olarak VDSL'e taşırlar. Daha iyi ping ve hız ile interneti kullanırsınız. Taahhüt de etkilenmiyor isterseniz arayıp sorun. Kalan Taahhüt bitince de millenicom gibi bir firmadan internet alırsınız.
TurkNet ise hayatta önermem. Genel anlamda çok şikayeti var.
Cevap budur işte.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
75 mb paket yok olsa direk millenicom.
1-Ankastreden modeme gelen kabloyu CAT6 İle yeniletin.
2-Keenetic omni dsl veya extra dsl modem alın.
3-Milleniden 100Mbps paket alın.
Bunları uygularsanız hatta 76Mbps tanımlanır oradan kullanırsınız.

Burakcmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Burak cimic
bizdede 15 mb internet var 5-6 mb çekiyo

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediklerinizi anlıcak kadar bilgim var ama kabloda sıkıntı yok niye dersen apartmanın geri kalanı yani bizim dışımızdakiler superonline kullanıyor 35 mb intin 32 mb çekiyor yani nerdeyse full sıkıntı tt de kesin başka internet paketiyle karıştırıldı bizim internet o gün babamın arkadaşı anlatıyordu bi bakmış internet paketindekinden çok düşük internet var arıyor bi bakıyor başka birinin paketi ile yerleri karışmış.

Top Bottom