Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Normalde 16 mbps almam gerekirken 7 de kalıyor. İndirme vs bir şey yapmıyorum. Sebebi nedir?
harbiden kötümü yeni isse geçiçem ne alsam bilemedim 77 mbps destekliyorSebbei tırt telkom pişmanlıktır.![]()
Bu tr nin internet ile çektiği nedir kardeşimAlıntıyı görüntüle
Normalde 16 mbps almam gerekirken 7 de kalıyor. İndirme vs bir şey yapmıyorum. Sebebi nedir?
çok eskiden bizde 16 lık paket kullanıyoduk, yalanım yok bizede 6-7 civarı geliyordu. Böyle olduğunda arayıp müşteri temsilcisine durumu iletiyoduk. Bazen arıza kaydı açıyolardı gelip mahalledeki internet kutusuna bakıyolardı bazende temsilci oturduğu yerden bir şeyler yapıp düzeltiyordu.. Bilerek yapıldığını düşünüyorum. Şu anda 70 lik paketim var böyle bir sorun yaşamadım fakat kullanıyor olmama rağmen söylüyorum ki Türk Telekom PİŞMANLIKTIR.Alıntıyı görüntüle
Evet kablolukablolu mu test yapıyorsunuz?
Bende anlamıyorum niye böyle yapıyorlar aldığım max 16 zaten onu da versinler bir zahmetçok eskiden bizde 16 lık paket kullanıyoduk, yalanım yok bizede 6-7 civarı geliyordu. Böyle olduğunda arayıp müşteri temsilcisine durumu iletiyoduk. Bazen arıza kaydı açıyolardı gelip mahalledeki internet kutusuna bakıyolardı bazende temsilci oturduğu yerden bir şeyler yapıp düzeltiyordu.. Bilerek yapıldığını düşünüyorum. Şu anda 70 lik paketim var böyle bir sorun yaşamadım fakat kullanıyor olmama rağmen söylüyorum ki Türk Telekom PİŞMANLIKTIR.
Arayın durumu belirtin. bir olur iki olur üçüncüde olursa sağlayıcıyı değişecem vs. tarzında memnuniyetsizliğinizi belirtin. yusuf yusuf ediyolar genellikle veriyorlar hızı.Bende anlamıyorum niye böyle yapıyorlar aldığım max 16 zaten onu da versinler bir zahmet
Dayanamayıp mh ne küfür edenler bile varBende anlamıyorum niye böyle yapıyorlar aldığım max 16 zaten onu da versinler bir zahmet
Size çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi yapacağımArayın durumu belirtin. bir olur iki olur üçüncüde olursa sağlayıcıyı değişecem vs. tarzında memnuniyetsizliğinizi belirtin. yusuf yusuf ediyolar genellikle veriyorlar hızı.
rica ederim.Size çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi yapacağım