Neler Yeni

Türk Telekom modem iadesi

Arda_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda KÜÇÜKİSLAMOĞLU
Başka bir operatöre geçtiğim için modem iadesi yapmam gerekiyormuş . Aklıma takılan bı soru var , ben bu modemi iade ettikten sonra herhangi bir ücret alacak mıyım , yoksa son faturamdan belirli ücret düşecek mi ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Başka bir operatöre geçtiğim için modem iadesi yapmam gerekiyormuş . Aklıma takılan bı soru var , ben bu modemi iade ettikten sonra herhangi bir ücret alacak mıyım , yoksa son faturamdan belirli ücret düşecek mi ?
bildiğim kadarıyla modemi size kiralıyorlar kiraladıkları için size bir ücret iadesi veya faturada azalma olmayacaktır

Devilll20

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Rick Baba
Normalde modem dahil alıyorsunuz. Aylık modemin taksidini ödüyorsunuz ama TT o kadar akıllı ki parasını ödediğiniz modemi sizden geri alıyor ve bir sonraki müşterisine satıyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
VDSL paketlerde modem ücretini yansıtıyorlar ve size satıyorlar ama fiberde modemi size kiralıyorlar. Aylık olarak paketinize ek sizden ücret alıyorlar. Siz modemi verdiğiniz de herhangi bir ücret almayacaksınız veya vermeyeceksiniz. Zaten kullanırken aylık olarak ücretini ödemiş oluyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom