Başka bir operatöre geçtiğim için modem iadesi yapmam gerekiyormuş . Aklıma takılan bı soru var , ben bu modemi iade ettikten sonra herhangi bir ücret alacak mıyım , yoksa son faturamdan belirli ücret düşecek mi ?
bildiğim kadarıyla modemi size kiralıyorlar kiraladıkları için size bir ücret iadesi veya faturada azalma olmayacaktırBaşka bir operatöre geçtiğim için modem iadesi yapmam gerekiyormuş . Aklıma takılan bı soru var , ben bu modemi iade ettikten sonra herhangi bir ücret alacak mıyım , yoksa son faturamdan belirli ücret düşecek mi ?
Tamam hocam eywallahbildiğim kadarıyla modemi size kiralıyorlar kiraladıkları için size bir ücret iadesi veya faturada azalma olmayacaktır
VDSL paketlerde modem ücretini yansıtıyorlar ve size satıyorlar ama fiberde modemi size kiralıyorlar. Aylık olarak paketinize ek sizden ücret alıyorlar. Siz modemi verdiğiniz de herhangi bir ücret almayacaksınız veya vermeyeceksiniz. Zaten kullanırken aylık olarak ücretini ödemiş oluyorsunuz.Başka bir operatöre geçtiğim için modem iadesi yapmam gerekiyormuş . Aklıma takılan bı soru var , ben bu modemi iade ettikten sonra herhangi bir ücret alacak mıyım , yoksa son faturamdan belirli ücret düşecek mi ?