Türk Telekom mu Türksat Kablonet mi?

haklısınız bölgeden bölgeye altyapı iyi ise değişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam arkadaşların da dediği gibi bölgeden bölgeye değişebiliyor sizin bulunduğuuz yerin altyapısı iyi ondan dolayı hızınız iyi ama çoğu yerde öyle değil malesef şikayet oranlarını bakıp doğruluğumu anlayabilirsiniz
yok biliyorum benim kuzenin de iyi değil ama diğer operatörlere geçincede iyi olmuyor diye biliyorum. sonuçta altyapı türktelekomun her yerdeki eğer türknet alt yapın yoksa kendi alt yapısı v.s o ayrı ama diğer türlü sıkıntı yaşamaman zor gibi bence. genece kablonette müşteri memnuniyeti konusunda iyi diye biliyorum

Sorgulama yapıp atar mısnız?
Hocam bana da paket önerebilir misiniz sitesinde çok karışık hiçbir şey anlamadım 100 mb ve üstü paketler istiyom ftth 500 mbps altyapı gösteriyor sorgulama da size zahmet bana da atabilir misiniz taahhüt bitiyor 1 aya

Hocam bana da paket önerebilir misiniz sitesinde çok karışık hiçbir şey anlamadım 100 mb ve üstü paketler istiyom ftth 500 mbps altyapı gösteriyor sorgulama da size zahmet bana da atabilir misiniz taahhüt bitiyor 1 aya
tahhütlü mü tahhütsüz mü istiyorsunuz

Soru altyapı bazındaysa Türk Telekom altyapısından hizmet almak sonuna kadar en mantıklısı olacaktır.
Alternatif firmalar üzerinden uygun fiyatlarla hizmet alınabilir.

taahhütlü daha iyi olur hocam
her eve kablonet kapmanyası ücretlendirme kısmında akıllı sınırsız olan değil sadece sınırsız olan size uygun paketleri seçebilirsiniz akıllı sınırsız seçmemenizin sebebi geceleri o pakette hız düşüşü oluyor

Te
her eve kablonet kapmanyası ücretlendirme kısmında akıllı sınırsız olan değil sadece sınırsız olan size uygun paketleri seçebilirsiniz akıllı sınırsız seçmemenizin sebebi geceleri o pakette hız düşüşü oluyor
Teşekkürler hocam değerlendircem

Te

Teşekkürler hocam değerlendircem
Rica ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni abonelik için onay verdim fakat ıslak imza atmadım iptal edebilirmiyim ücret ödemden

Son düzenleme:
https://www.turksatkablonet.com/basvuru buradan direkt başvurunu bırakabilirsin. Seni arasınlar. En uygun fiyatı bulabilirsin. veya kampanyalara direkt bakmak istersen https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet buradan ineleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,225
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri