Neler Yeni

Yardım Turk Telekom planlı iyileştirme çalışması

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
Arkadaşlar merhaba

14 Haziranda gece 02.00-06.00 arasında planlı iyileştirme çalışması olacakmış. Öyle bir mesaj geldi Turk telekomdan.
benim de o gün bahtsızlığımdan saat 10’da önemli bir final sınavım var.

Bu çalışma nedir ve sınavıma muhtemel sorun oluşturur mu?

şahin doğan

80+ Platinum
Yaptıkları iyileştirme genel olarak o bölgedeki sistemi resetlemektir :d çalışma falan olmaz o saatlerde. Bana da geliyor bazen ama hiç sıkıntı yaşamadım. Sabah 10'da sorun olacağını düşünmüyorum.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Benzer sms bana da geldi. O sms geldi diye %100 kesilecek diye bir şey yok, kesilme olabilir haber vermeden keserlerse sana şikayet hakkı veriyorlar çünkü, yasal zeminini hazırlıyorlar çalışma öncesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer sms bana da geldi. O sms geldi diye %100 kesilecek diye bir şey yok, kesilme olabilir haber vermeden keserlerse sana şikayet hakkı veriyorlar çünkü, yasal zeminini hazırlıyorlar çalışma öncesi
gece 02.00-06.00 arasında istedikleri kadar kesebilirler de saat 10a kadar biter diye düşünüyorum umarım biter yani, yılın emeği var
ve bu durum stres oluşturuyor ve ders çalışmama engel oluşturuyor. Muhtemelen bi sıkıntı olmaz diyorsunuz yani

etnetalw

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba

14 Haziranda gece 02.00-06.00 arasında planlı iyileştirme çalışması olacakmış. Öyle bir mesaj geldi Turk telekomdan.
benim de o gün bahtsızlığımdan saat 10’da önemli bir final sınavım var.

Bu çalışma nedir ve sınavıma muhtemel sorun oluşturur mu?
Genelde resetleme oluyor. Belki kapasite artırırmı vb olur.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
gece 02.00-06.00 arasında istedikleri kadar kesebilirler de saat 10a kadar biter diye düşünüyorum umarım biter yani, yılın emeği var
ve bu durum stres oluşturuyor ve ders çalışmama engel oluşturuyor. Muhtemelen bi sıkıntı olmaz diyorsunuz yani
Saat 10a kadar sarkıtacaklarını sanmıyorum, baya şikayet alırlar yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptıkları iyileştirme genel olarak o bölgedeki sistemi resetlemektir :d çalışma falan olmaz o saatlerde. Bana da geliyor bazen ama hiç sıkıntı yaşamadım. Sabah 10'da sorun olacağını düşünmüyorum.
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,565
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom