Neler Yeni

Türk Telekom zam tarifesi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türk Telekom en iyisi bizim bura icin konuşuyorum Superonline ve dturknet denedim berbat ping Türk Telekom mükemmel
Bende de problemsiz 4 Yıl TT kullandım. Sadece 1 gece bakım olduğu için kapandı. 5 Ağustosta netspeed geçiş yaptım. 3 Gün bakımdan dolayı internet yoktu. 5-6 günde hızlarım 2-3 lerde gezdi. Şuan sabit alıyorum 20-21 ama zamlardan dolayı TT geçmek daha doğru gibi geliyor.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Şuan geçmişten anlaşmalı kullanıcılar daha uyguna kullanıyor interneti. Şahsen ülkenin durumu internet sözleşmelerini bile etkiledi. Önceden 2 sene sözleşmelere çok derdim ama gel gör ki şuan mantıklı. Şahsen Türknet kullanıyorum internet olmuş 160 lira. Keşke sözleşmeli yapsaydım dediğim oluyor arada :)
Mantıklı bakıldığı zaman gerçekten ucuza kullanıyoruz interneti. Dolar kuruna endekslersek. Ama gel gelelim alım gücü yerlerde. Bizi etkileyen enflasyon.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şuan geçmişten anlaşmalı kullanıcılar daha uyguna kullanıyor interneti. Şahsen ülkenin durumu internet sözleşmelerini bile etkiledi. Önceden 2 sene sözleşmelere çok derdim ama gel gör ki şuan mantıklı. Şahsen Türknet kullanıyorum internet olmuş 160 lira. Keşke sözleşmeli yapsaydım dediğim oluyor arada :)
Eğer taahhütü devam ettirirsen 2 yıl daha pahalı fiyattan söylüyorlar. Her seferinde iptal edip yapacaksın galiba. :D Bana 24 hızı taahhüt devam ederken 2 yıl daha verelim ve 145 TL olsun dediler. Şuan internetten hiç yok gibi başvursam 1 ay bedava ve aylık 139 TL'den veriyorlar. :D

DeoNade

80+ Bronze
Mantıklı bakıldığı zaman gerçekten ucuza kullanıyoruz interneti. Dolar kuruna endekslersek. Ama gel gelelim alım gücü yerlerde. Bizi etkileyen enflasyon.
Maalesef, her şeyin en dandiğini en pahalıya kullanmak hatta kaliteliyi çok çok daha pahalıya kullanmak bize has bir özellik :)

DeoNade

80+ Bronze
Eğer taahhütü devam ettirirsen 2 yıl daha pahalı fiyattan söylüyorlar. Her seferinde iptal edip yapacaksın galiba. :D Bana 24 hızı taahhüt devam ederken 2 yıl daha verelim ve 145 TL olsun dediler. Şuan internetten hiç yok gibi başvursam 1 ay bedava ve aylık 139 TL'den veriyorlar. :D
Güzel fiyat bence Türk Telekom 35 mbs 2 yıl 190 TL , Türknet 35 mbs 160 TL ödüyorum dostum..

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Bende 24 Mbps paket kullanıyordum. 100 Mbps alsam Neil Armstrong gibi aya uçarım falan zannediyordum. Şimdi 1000/1000 internet kullandığım için bu hızlar bana çok düşük geliyor. Umarım herkes böyle bir hıza ulaşıp keyfini sürer. 90 GB’lık dosyanın 11 dakikada inmesinin keyfini anlatamam :).

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Maalesef, her şeyin en dandiğini en pahalıya kullanmak hatta kaliteliyi çok çok daha pahalıya kullanmak bize has bir özellik :)
Şuan aldığım hız 900 Mbps download, 950 Mbps upload. 140 TL’ye kullanıyorum bu biraz mantıksız 😄.

Top Bottom