Neler Yeni

Türk Telekom'dan Hayal Kırıklığı Yaşatan Yeni Paketler..

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Vodafone TV Kutulu bişey değil ki. Uygulama sadece. Play Store App Store veya Webden izliyorsun. Kutulu olan versiyonu henüz TR'ye gelmedi yurt dışında var.

Bayağı eski müşteri demek...
ahh be bende tivibu gibi sanmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

babam tivibu izliyor sırf tivibu için 16mbqslik tahattütü yenileyeceğim diyor bende vodofone tv ile kandıracaktım :D yattı o iş sanırım

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ahh be bende tivibu gibi sanmıştım
Zaten Tivibu Ve TV+ Çok daha iyi. Vodafone TV'de doğru düzgün film yok seç izle gibi aman aman bir avantaj yok yani...
Ama Xioami mi box alırsın Apk olarak Tivibu GO Yüklersin Tivibu GO Süper paket alırsın 12TL Olması lazım. Oradan izlersin yani.

Phenoma

80+ Silver
Aslına bakarsanız Türkiye'de bu işler çok karışık. Ben kasabada yaşıyorum ve yaşadığım evde pekte nadir olmayan bir sorun olan altyapı eksikliği var. Maalesef bu sebepten Superbox kullanmak zorundayım ve çok pahalı. Gerçekten artık bu işin ciddiye alınması ve çözüm aranması gerekiyor. Aileler genellikle şu sözleri sarf eder " Napıcan iyi interneti... Daha iyi oyun oyun oynamak için mi istiyorsun ? "
Bu çok saçma bir yargı. Çoğu aile bu konuda bilinçsiz ve iyi internetin sadece oyuna yaradığını sanıyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Aslına bakarsanız Türkiye'de bu işler çok karışık. Ben kasabada yaşıyorum ve yaşadığım evde pekte nadir olmayan bir sorun olan altyapı eksikliği var. Maalesef bu sebepten Superbox kullanmak zorundayım ve çok pahalı. Gerçekten artık bu işin ciddiye alınması ve çözüm aranması gerekiyor. Aileler genellikle şu sözleri sarf eder " Napıcan iyi interneti... Daha iyi oyun oyun oynamak için mi istiyorsun ? "
Bu çok saçma bir yargı. Çoğu aile bu konuda bilinçsiz ve iyi internetin sadece oyuna yaradığını sanıyor.
Orada Türk Telekom ve Vodafone'un mobil internet hızlarını ölçün. Eğer iyi bir hız veriyorlarsa (Kasaba ve köy ortamlarında Voda+TT Baz istasyonları birleşik).
Eğer hızlar iyiyse Vodafone Redbox alın. 15Mbps Upload kaçtı hatırlamıyorum ama @Yılan Serdar 3T nin kullanmışlığı var.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Zaten Tivibu Ve TV+ Çok daha iyi. Vodafone TV'de doğru düzgün film yok seç izle gibi aman aman bir avantaj yok yani...
Ama Xioami mi box alırsın Apk olarak Tivibu GO Yüklersin Tivibu GO Süper paket alırsın 12TL Olması lazım. Oradan izlersin yani.
ya flim için değil babam 3-5 gün önceye sarıp izliyor izlemediği şeyleri birde şu tivibunun bazı kanalları var onları izliyor bazen.
apk olarak yükleyince stabil çalışmıyormuş diye duydum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,951
İsim
Mert Metshi
Screenshot_6.png

sanırım bu pakete geçeceğiz

Phenoma

80+ Silver
Orada Türk Telekom ve Vodafone'un mobil internet hızlarını ölçün. Eğer iyi bir hız veriyorlarsa (Kasaba ve köy ortamlarında Voda+TT Baz istasyonları birleşik).
Eğer hızlar iyiyse Vodafone Redbox alın. 15Mbps Upload kaçtı hatırlamıyorum ama @Yılan Serdar 3T nin kullanmışlığı var.
Valla bende artık Redbox'a geçeceğim galiba. Aşırı pahalı yani Superbox. Ama 4G hızda ise 80 mb/PS download olması lazım.
Birde tabi sınırsız olması lazım. Sırf benim PC aylık 500gb veri kullanıyor. Evde hep açık olan 2 laptop daha var bundan başka 1 adet daha masaüstü var. Birde Playsatation , TV ve üstüne tablet. Baya internet harcaması var evde yani.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Emre
Harbiden çok pahalı. Mevcut pakette kalmak en iyisi. 10TL Pakete zam gelmiş. Artı olarak 10TL erişim ücreti koy 180TL 100Mbps limitsiz.
Ben Tivibu dahil 180TL Ödüyorum zaten. Ne gerek var. Şaka gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milleni geç işte.
Tivibu dahil nasıl 180 ödüyorsun ? Paket ney. Ben Tivibu+ 100 mbps 117 TL sınırsız. Süper paket.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tivibu dahil nasıl 180 ödüyorsun ? Paket ney. Ben Tivibu+ 100 mbps 117 TL sınırsız. Süper paket.
allah aşkına nerden aldın bende öyle bişey arıyorum ama tv+ olan hali 150tl şu anda

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
ya flim için değil babam 3-5 gün önceye sarıp izliyor izlemediği şeyleri birde şu tivibunun bazı kanalları var onları izliyor bazen.
apk olarak yükleyince stabil çalışmıyormuş diye duydum
Ya uygulama tabi cihaz gibi stabil çalışmaz ama şöyle yapın.
Türk Telekom Tivibu hizmeti ile Kablonet birleşik bu yüzden kasımda bir gece kablonet ile tt aynı anda çöktü. Telekom Tivibuda 10'lu IP Kullanıyor ve yayını Kablonet ile anlaşmalı olarak alıyor. Büyük ihtimal.
Tivibu ile evde internetin faturası ayrı ama tek olarak gösteriliyor. Evde interneti iptal edersin Tivibu kalır bu kadar basit.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
bu ayın sonunda tahattütüm bitiyor ve hala ne alacağım hakkında en ufak bilgim yok türksat altyapı yok vodofone de ise sorun yaşayan var diğerleri de 35 verebiliyor en fazla ne alacağım ben çok kararsız kaldım
vodofone fiber ile 100 veriyor
milleni com ve türknet 2sininde ortak altyapısını kullanıyor özellikle milleni çok iyi diyorlar benim bilhim yok daha 2 sene taahütüm var anlıık cahillik yüzünden 35 megabite 105 lira veriyorum...

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom