Neler Yeni

Türk Telekom'dan Hayal Kırıklığı Yaşatan Yeni Paketler..

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
extra olarak zaten tt kullanalar max 16 alabiliyor yeni paket olarak neden böyle bir saçmalık var

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
vodofone fiber var. işte vodofoneda sorun yaşamaktan korkuyorum binada kullanan var mı diye sorardım normalde ama binanın yarısı corana
Vodafone fiber varsa niye sorun yaşayasın Vodafone'un KENDİ Fiber altyapısı varsa 200Mbps 115TL Geçsene. Sorun yaşamazsın tüm şeyler Vodafone'a ait olduğu için.
@alpolojix / Leroxy 100 MBPS için 180 lira veriyorum kazıklanıyor muyum ab türk telekom
Ben de o kadar veriyom tivibu yoksa kazık varsa eh.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Vodafone fiber varsa niye sorun yaşayasın Vodafone'un KENDİ Fiber altyapısı varsa 200Mbps 115TL Geçsene. Sorun yaşamazsın tüm şeyler Vodafone'a ait olduğu için.

Tivibu yok
Tahüüt var ki .d değiştiremeyiz

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

bi altyapı var ama ne tam olarak bilmiyorum ya superonline ya vodofone ikiside ortak oldukları için sorgulayınca ikisinde de fiber var olarak çıkıyor hangisi olduğunu tam olarak nasıl öğrenirim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
bi altyapı var ama ne tam olarak bilmiyorum ya superonline ya vodofone ikiside ortak oldukları için sorgulayınca ikisinde de fiber var olarak çıkıyor hangisi olduğunu tam olarak nasıl öğrenirim
Superonline'ı ara sor. Oradan en doğru bilgiyi alırsın. Superonline fiber varsa milleni veya superonline almak daha mantıklı ama vodafone altyapısı varsa vodafone da iyi.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
2020-12-17 (1).png

turk telekom 50 mb 130 140 lira

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Superonline'ı ara sor. Oradan en doğru bilgiyi alırsın. Superonline fiber varsa milleni veya superonline almak daha mantıklı ama vodafone altyapısı varsa vodafone da iyi.
superonline altyapısı varsa superonline alamam tv plus yok ve 140tl o kadar veremem aylık superonline altyapısı ile vodofone sorun yaşatır mı ki?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
superonline altyapısı varsa superonline alamam tv plus yok ve 140tl o kadar veremem aylık superonline altyapısı ile vodofone sorun yaşatır mı ki?
Orasını bilemem işte. Vodafone'da da yok ki.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Biz niyeyse hala 40 TL ye ADSL veya VDSL bilmiyorum 27 mbps dowloand 5.9 upload alıyoruz :D

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Mevcut müşterilere yepyeni kampanyalar gelecek diye düşünmüştüm. Öyle olmadı. Normalden daha pahalı olacak şekilde Mevcut Müşterilere özel paketler çıktı.
100Mbps 130TL Falan olur diye düşünüyordum ama pek olmadı. Neyse belki daha yeni gelecektir bilemeyiz. Pü sana Telekom. Bana verdiğin internet güzel de pahalı be.
Bi sponsorluk be abi.

Telekom'un fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz?
çöp telekom .

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
vodofone tv varmış vodofone da alırsam şu paketi alacağım;
superonline az daha ucuz olsa mis gibi olacak ta
Vodafone TV Kutulu bişey değil ki. Uygulama sadece. Play Store App Store veya Webden izliyorsun. Kutulu olan versiyonu henüz TR'ye gelmedi yurt dışında var.
Biz niyeyse hala 40 TL ye ADSL veya VDSL bilmiyorum 27 mbps dowloand 5.9 upload alıyoruz :D
Bayağı eski müşteri demek...

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
90 tl ye 24 down 6 up kullanıyorum 105 tl olmus aboo

Top Bottom