Vodafone fiber varsa niye sorun yaşayasın Vodafone'un KENDİ Fiber altyapısı varsa 200Mbps 115TL Geçsene. Sorun yaşamazsın tüm şeyler Vodafone'a ait olduğu için.vodofone fiber var. işte vodofoneda sorun yaşamaktan korkuyorum binada kullanan var mı diye sorardım normalde ama binanın yarısı corana
Ben de o kadar veriyom tivibu yoksa kazık varsa eh.@alpolojix / Leroxy 100 MBPS için 180 lira veriyorum kazıklanıyor muyum ab türk telekom
Tivibu yokVodafone fiber varsa niye sorun yaşayasın Vodafone'un KENDİ Fiber altyapısı varsa 200Mbps 115TL Geçsene. Sorun yaşamazsın tüm şeyler Vodafone'a ait olduğu için.
Ben de o kadar veriyom tivibu yoksa kazık varsa eh.
bi altyapı var ama ne tam olarak bilmiyorum ya superonline ya vodofone ikiside ortak oldukları için sorgulayınca ikisinde de fiber var olarak çıkıyor hangisi olduğunu tam olarak nasıl öğrenirimVodafone fiber varsa niye sorun yaşayasın Vodafone'un KENDİ Fiber altyapısı varsa 200Mbps 115TL Geçsene. Sorun yaşamazsın tüm şeyler Vodafone'a ait olduğu için.
Ben de o kadar veriyom tivibu yoksa kazık varsa eh.
Superonline'ı ara sor. Oradan en doğru bilgiyi alırsın. Superonline fiber varsa milleni veya superonline almak daha mantıklı ama vodafone altyapısı varsa vodafone da iyi.bi altyapı var ama ne tam olarak bilmiyorum ya superonline ya vodofone ikiside ortak oldukları için sorgulayınca ikisinde de fiber var olarak çıkıyor hangisi olduğunu tam olarak nasıl öğrenirim
superonline altyapısı varsa superonline alamam tv plus yok ve 140tl o kadar veremem aylık superonline altyapısı ile vodofone sorun yaşatır mı ki?Superonline'ı ara sor. Oradan en doğru bilgiyi alırsın. Superonline fiber varsa milleni veya superonline almak daha mantıklı ama vodafone altyapısı varsa vodafone da iyi.
Orasını bilemem işte. Vodafone'da da yok ki.superonline altyapısı varsa superonline alamam tv plus yok ve 140tl o kadar veremem aylık superonline altyapısı ile vodofone sorun yaşatır mı ki?
vodofone tv varmış vodofone da alırsam şu paketi alacağım;Orasını bilemem işte. Vodafone'da da yok ki.
çöp telekom .İnternette Fırsat Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
Türk Telekom, kampanyalarıyla avantajlar dünyasının kapılarını aralıyor!bireysel.turktelekom.com.trYüksek Hızda Avantaj Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
Türk Telekom, kampanyalarıyla avantajlar dünyasının kapılarını aralıyor!bireysel.turktelekom.com.tr
Mevcut müşterilere yepyeni kampanyalar gelecek diye düşünmüştüm. Öyle olmadı. Normalden daha pahalı olacak şekilde Mevcut Müşterilere özel paketler çıktı.
100Mbps 130TL Falan olur diye düşünüyordum ama pek olmadı. Neyse belki daha yeni gelecektir bilemeyiz. Pü sana Telekom. Bana verdiğin internet güzel de pahalı be.
Bi sponsorluk be abi.
Telekom'un fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Vodafone TV Kutulu bişey değil ki. Uygulama sadece. Play Store App Store veya Webden izliyorsun. Kutulu olan versiyonu henüz TR'ye gelmedi yurt dışında var.vodofone tv varmış vodofone da alırsam şu paketi alacağım;
superonline az daha ucuz olsa mis gibi olacak ta
Bayağı eski müşteri demek...Biz niyeyse hala 40 TL ye ADSL veya VDSL bilmiyorum 27 mbps dowloand 5.9 upload alıyoruz