Türk telekomdan türknet’e geçtim

AlperenN_

80+
Reaksiyon skoru
11
Öncelikle iyi akşamlar ben yaklaşık 1 ay önce türk telekomdan türknet’e geçtim ve modem türk telekomun verdiği Zyxel vmg3312 B10B model bir modem ilk zamanlarda bir problem yoktu ancak son 4 gündür internet yok kesildi zyxel arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi kaç defa yeniledim hatırlamıyorum neyse sonuç hala aynı türknete arıza kaydı bıraktım sorunun modemden olabileceğini söylediler sorun modemde olabilir mi acaba

Öncelikle iyi akşamlar ben yaklaşık 1 ay önce türk telekomdan türknet’e geçtim ve modem türk telekomun verdiği Zyxel vmg3312 B10B model bir modem ilk zamanlarda bir problem yoktu ancak son 4 gündür internet yok kesildi zyxel arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi kaç defa yeniledim hatırlamıyorum neyse sonuç hala aynı türknete arıza kaydı bıraktım sorunun modemden olabileceğini söylediler sorun modemde olabilir mi acaba
Dostum öncelikle Türknet te muhattap olacağın bir karşı taraf olmaması bana çok saçma gelmişti ve bende 5 ay kadar önce milleni.com dan almıştım umarım sorunun çözülür ama bu mail isleri vs uzun sürüyor . Modeminde ise sorun keenetic omni dsl almanı tavsiye ediyorum 5 aydır hiç bir sorun yaşamadım güncellemeleri geliyor çift anten . Yine kendin bilirsin .

Türknet yarın bir ekip göndereceğini belirtti online destekten ve zyxel bir modem sipariş verdim adsl/vdsl destekli umarım çözülür ailedeki kardeşlerimin ders zamanlarına denk geldi birde

edit:
sorun çözüldü modem arayüzünde bir harf hatası yüzünden internet gitmiş, ama garantiye aldık türknetin verdiği modemide kurduk, ancak bundada arada net kopması oluyor bakalım sonumuz ne olacak.

Geri