BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Ben olmadığım için savaş çıkmıştır:İki gün sonra forum=
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakında ben olur gibiBan yiyenler.
Ben olmadığım için savaş çıkmıştır:İki gün sonra forum=
Yakında ben olur gibiBan yiyenler.
10 metre karşımdaki binada GPON varSizin sorununuz bende de vardı. En yakın saha dolabı dibimde sadece 1 apartman fark var ve ADSL teknolojisi kullanılıyor. Altımdaki sokakta VDSL2 var. Onun altında Kablonet. Karşımda VDSL2 hattı var fakat benim lokasyon ADSL idi. Sağ olsun bir müşteri ayrılmış. Bari geçeyim de bu saçma değerlerden kurtuldum.
Bu kadar kötü ilgilenme zaten Ankara'da var. Milletin interneti Batıkent, Yenimahalle'de filan fiber ve VDSL ile yaşarken bazı yerleri es geçiyorlar. Firmalar 1 cadde daha uzağa yeni teknolojiden yararlandırmaya üşeniyorlar.
Adamda müq pc var. Ama İnternet10 metre karşımdaki binada GPON var
Abi sende -1 Referanslar yazıyor10 metre karşımdaki binada GPON var
O bakır kablolara, regletlere su temas ederse korozyon olur, hepsini yenilemek zorunda kalırlar. Keşke yağmur yağsa, bakalım bu sefer öteleyebilecekler mi?Dolabın içine su girmediği sürece sıkıntı yok
İçine yani aşağı aksa bile menhole gider
Su değince ilk baş kısa devre yapar hatlar gider gelir kuruyana kadar 3-4ay a da dizinler oksitlenir ama çalışmaya devamO bakır kablolara, regletlere su temas ederse korozyon olur, hepsini yenilemek zorunda kalırlar. Keşke yağmur yağsa, bakalım bu sefer öteleyebilecekler mi?
Şu anki haliyle bile zor çalışıyor, oksitlenirse mümkün değil çalışmaz onlarSu değince ilk baş kısa devre yapar hatlar gider gelir kuruyana kadar 3-4ay a da dizinler oksitlenir ama çalışmaya devam
Oksitlenince rapor tutarlar sonrasında dolap değişimŞu anki haliyle bile zor çalışıyor, oksitlenirse mümkün değil çalışmaz onlar
ADSL dolabı koymuyorlar artık. Bakıra yatırım bitti, koyarsalar VDSL için koyarlar. Zaten yakınından fiber geçiyor.Oksitlenince rapor tutarlar sonrasında dolap değişim