Neler Yeni

Türk Telekom'un Bölgemdeki Telefon Dolabının İçler Acısı Hali :)

Besim Tibuk

80+ Gold

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Türknet arıza talebimle alakalı olarak bu sabah saat 9:30'da arandım saha ekibi tarafından. Bölgemdeki bütün ADSL saha dolaplarının VDSL olarak değiştirileceği söylendi. Aynı şekilde kırık olan tek dolap bu değilmiş. Ha sorunun çözüldü mü derseniz hayır, internet bağlantısı hâlâ yok, saha ekibi kontrolü yaptı topu Türknet'e attı. Türknet ne yapıyor derseniz günlerdir çözemedim.
Abi yani bak şimdi kendimi övmüş olmayayım ayıp olmasın ama ben bu işi biliyorum ya.
Dün değiştirilecektir demiştim çünkü yeni bir taban yapılmış ve beton dökülmüş. E yani boşuna forumun internet bakanı değiliz Mehmet Abi XD (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Talha SAYGILAR
Instagram
l_talhax
hız lımı sence.png

aynı şeyleri yaşıyoz upload a bak :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,595
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Telekom'a görseli iletmiştim. 3 saat içerisinde hemen dönüş yaptılar çok şaşırdım. Hafta içinde bölgedeki dolaplar değişiyormuş :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Telekom'a görseli iletmiştim. 3 saat içerisinde hemen dönüş yaptılar çok şaşırdım. Hafta içinde bölgedeki dolaplar değişiyormuş :)
TT Öyle oluyor, TT müşterisi olmamana rağmen dönüş yapmışlar abi şaşırdım. :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,595
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,595
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

T.P.G.

80+ Titanium
17.04.2021 GÜNCELLEME: Telekom'a dolabı bildirdim, hafta içerisinde yeni dolapların takılacağı, VDSL'e geçeceği söylendi. Hayırlı olsun :)

Bildiğiniz gibi bir süredir internet sorunu çektiğimi sizlerle de paylaşıyordum. Superbox sorunu inatla çözmeyince şansımı MECBUREN ADSL'den yana kullandım. Turknet ilginç bir şekilde tam 20 saatte abonelik işlemlerini halletti, burası çok güzel. İlk 3 gün internete giremedim, bağlantı her saniye gidiyordu.
Sonra bir süre düzeldi diyebilirim fakat hem hız 6-7 MBPS civarlarındaydı hem de yine kopmalar oluyordu bu hıza rağmen, Telekom'a derdimi anlatamadım tabii asla hatlarına toz kondurmuyorlar :)

Son 3 gündür internetim yok, 1 dakika gelip hemen gidiyor. Talepler açıldı ve hâlâ devam ediyor. En son bir pide alayım diye dışarıya çıkmışken şu dolaplara bakayım dedim ve aşağıdaki trajikomik görüntüyle karşılaştım. Bu dolaptan hizmet alıp almadığımı bilmiyorum fakat 3 gündür internet olmadığına göre bu dolap olabilir. Muhtemelen araba park ederken çarpmış dolap plastik olduğu için kırılmış. Dipteki beton muhtemelen yeni atılmış, muazzam bir çözüm. Diğer muazzam çözüm ise gördüğünüz herkesin evinde olan naylon iple kapağı tutturmaları. Malumunuz Ankara'dayım, bu aralar yağmur yağma olasılığı yüksek. Acaba bir yağmur yağdığı zaman ne olacak buraya merak ediyorum :)

Alıntıyı görüntüle
Hangi cin çarpmış bunu?

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Türknet arıza talebimle alakalı olarak bu sabah saat 9:30'da arandım saha ekibi tarafından. Bölgemdeki bütün ADSL saha dolaplarının VDSL olarak değiştirileceği söylendi. Aynı şekilde kırık olan tek dolap bu değilmiş. Ha sorunun çözüldü mü derseniz hayır, internet bağlantısı hâlâ yok, saha ekibi kontrolü yaptı topu Türknet'e attı. Türknet ne yapıyor derseniz günlerdir çözemedim.
hepsi aynı değil mi birbirlerine atıcaklar işte sonra 10 liraya size daha iyi internet vericez deyip aynısını vercekler çok komik olaylar gerçekleşiyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,595
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
WhatsApp Image 2021-04-19 at 17.55.34.jpeg

Mail işe yaramış gibi görünüyor, 2 günde Tip 7 kabin takıldı. Konuyu da güncelledim tekrar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,004
Üyeler
168,071
Son üye
GLHF
Top Bottom