Bak nasıl elim ayağım titrediyse yazamamışım
Bildiğiniz gibi bir süredir internet sorunu çektiğimi sizlerle de paylaşıyordum. Superbox sorunu inatla çözmeyince şansımı MECBUREN ADSL'den yana kullandım. Turknet ilginç bir şekilde tam 20 saatte abonelik işlemlerini halletti, burası çok güzel. İlk 3 gün internete giremedim, bağlantı her saniye gidiyordu.
Sonra bir süre düzeldi diyebilirim fakat hem hız 6-7 MBPS civarlarındaydı hem de yine kopmalar oluyordu bu hıza rağmen, Telekom'a derdimi anlatamadım tabii asla hatlarına toz kondurmuyorlar
Son 3 gündür internetim yok, 1 dakika gelip hemen gidiyor. Talepler açıldı ve hâlâ devam ediyor. En son bir pide alayım diye dışarıya çıkmışken şu dolaplara bakayım dedim ve aşağıdaki trajikomik görüntüyle karşılaştım. Bu dolaptan hizmet alıp almadığımı bilmiyorum fakat 3 gündür internet olmadığına göre bu dolap olabilir. Muhtemelen araba park ederken çarpmış dolap plastik olduğu için kırılmış. Dipteki beton muhtemelen yeni atılmış, muazzam bir çözüm. Diğer muazzam çözüm ise gördüğünüz herkesin evinde olan naylon iple kapağı tutturmaları. Malumunuz Ankara'dayım, bu aralar yağmur yağma olasılığı yüksek. Acaba bir yağmur yağdığı zaman ne olacak buraya merak ediyorum
Alıntıyı görüntüle
@Emir Aydın senin tespit doğruymuş.
Vay bizim dershanenin orası.Bildiğiniz gibi bir süredir internet sorunu çektiğimi sizlerle de paylaşıyordum. Superbox sorunu inatla çözmeyince şansımı MECBUREN ADSL'den yana kullandım. Turknet ilginç bir şekilde tam 20 saatte abonelik işlemlerini halletti, burası çok güzel. İlk 3 gün internete giremedim, bağlantı her saniye gidiyordu.
Sonra bir süre düzeldi diyebilirim fakat hem hız 6-7 MBPS civarlarındaydı hem de yine kopmalar oluyordu bu hıza rağmen, Telekom'a derdimi anlatamadım tabii asla hatlarına toz kondurmuyorlar
Son 3 gündür internetim yok, 1 dakika gelip hemen gidiyor. Talepler açıldı ve hâlâ devam ediyor. En son bir pide alayım diye dışarıya çıkmışken şu dolaplara bakayım dedim ve aşağıdaki trajikomik görüntüyle karşılaştım. Bu dolaptan hizmet alıp almadığımı bilmiyorum fakat 3 gündür internet olmadığına göre bu dolap olabilir. Muhtemelen araba park ederken çarpmış dolap plastik olduğu için kırılmış. Dipteki beton muhtemelen yeni atılmış, muazzam bir çözüm. Diğer muazzam çözüm ise gördüğünüz herkesin evinde olan naylon iple kapağı tutturmaları. Malumunuz Ankara'dayım, bu aralar yağmur yağma olasılığı yüksek. Acaba bir yağmur yağdığı zaman ne olacak buraya merak ediyorum
Alıntıyı görüntüle
Demiştim ben, çivi yazısını nerede görsem tanırım.@Emir Aydın senin tespit doğruymuş.
Aga bunun sırrı ne bu sabrın tarifi nedir ve foto kaç günde yüklendi
Himalaya dağlarında ki antik Türk Telekomus tapınağında ki müşteri hizmetlerus keşişleri sayesinde böyle sabırlı biri oldum.Aga bunun sırrı ne bu sabrın tarifi nedir ve foto kaç günde yüklendi