Neler Yeni

Türk Telekom'un Bölgemdeki Telefon Dolabının İçler Acısı Hali :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnşallah yağmur yağar kökten yenilemek zorunda kalırlar.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
1618512754345.png

Üçgenin içler açısı toplamı 180 derecedir :cool: ✌️
Başlıkta hata olmuş sanki abi 🤣

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,867
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bildiğiniz gibi bir süredir internet sorunu çektiğimi sizlerle de paylaşıyordum. Superbox sorunu inatla çözmeyince şansımı MECBUREN ADSL'den yana kullandım. Turknet ilginç bir şekilde tam 20 saatte abonelik işlemlerini halletti, burası çok güzel. İlk 3 gün internete giremedim, bağlantı her saniye gidiyordu.
Sonra bir süre düzeldi diyebilirim fakat hem hız 6-7 MBPS civarlarındaydı hem de yine kopmalar oluyordu bu hıza rağmen, Telekom'a derdimi anlatamadım tabii asla hatlarına toz kondurmuyorlar :)

Son 3 gündür internetim yok, 1 dakika gelip hemen gidiyor. Talepler açıldı ve hâlâ devam ediyor. En son bir pide alayım diye dışarıya çıkmışken şu dolaplara bakayım dedim ve aşağıdaki trajikomik görüntüyle karşılaştım. Bu dolaptan hizmet alıp almadığımı bilmiyorum fakat 3 gündür internet olmadığına göre bu dolap olabilir. Muhtemelen araba park ederken çarpmış dolap plastik olduğu için kırılmış. Dipteki beton muhtemelen yeni atılmış, muazzam bir çözüm. Diğer muazzam çözüm ise gördüğünüz herkesin evinde olan naylon iple kapağı tutturmaları. Malumunuz Ankara'dayım, bu aralar yağmur yağma olasılığı yüksek. Acaba bir yağmur yağdığı zaman ne olacak buraya merak ediyorum :)

Alıntıyı görüntüle
😳😳😳

Ekler

• IMG_20210415_215957.jpg
    IMG_20210415_215957.jpg
    185.1 KB · Hit: 36
  • images (33).jpeg
    images (33).jpeg
    64.4 KB · Hit: 33

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,867
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
Bende ankaradayım,fiber kullanıyorum allahtan.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Bildiğiniz gibi bir süredir internet sorunu çektiğimi sizlerle de paylaşıyordum. Superbox sorunu inatla çözmeyince şansımı MECBUREN ADSL'den yana kullandım. Turknet ilginç bir şekilde tam 20 saatte abonelik işlemlerini halletti, burası çok güzel. İlk 3 gün internete giremedim, bağlantı her saniye gidiyordu.
Sonra bir süre düzeldi diyebilirim fakat hem hız 6-7 MBPS civarlarındaydı hem de yine kopmalar oluyordu bu hıza rağmen, Telekom'a derdimi anlatamadım tabii asla hatlarına toz kondurmuyorlar :)

Son 3 gündür internetim yok, 1 dakika gelip hemen gidiyor. Talepler açıldı ve hâlâ devam ediyor. En son bir pide alayım diye dışarıya çıkmışken şu dolaplara bakayım dedim ve aşağıdaki trajikomik görüntüyle karşılaştım. Bu dolaptan hizmet alıp almadığımı bilmiyorum fakat 3 gündür internet olmadığına göre bu dolap olabilir. Muhtemelen araba park ederken çarpmış dolap plastik olduğu için kırılmış. Dipteki beton muhtemelen yeni atılmış, muazzam bir çözüm. Diğer muazzam çözüm ise gördüğünüz herkesin evinde olan naylon iple kapağı tutturmaları. Malumunuz Ankara'dayım, bu aralar yağmur yağma olasılığı yüksek. Acaba bir yağmur yağdığı zaman ne olacak buraya merak ediyorum :)

Alıntıyı görüntüle
Vay bizim dershanenin orası.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu iyiymiş bizimki paslı telle tutturulmuş.

Top Bottom