Hırsızların bu dolabı 1 dakikada bomboş edebileceklerine mi yansam, internetin günlerdir olmamasına ve açıklama yapmamalarına mı yansam bilemedim
TürkTelekom saha ekibi raporu ne acaba?
Benim gibi sıradan bir kullanıcı sahada 5 dakika gezerek sorunu buluyor. Ama işi bu olanlar ya bulamıyor ya da bulmak istemiyor. Hangisi oluyor siz seçin. Pandemi dönemindeyiz, okulların neredeyse hepsi uzaktan eğitime geçti. O dolaptan yüzlerce öğrenci hizmet alıyor, ama bakan yok hâlâ.Mesaja dikkat edin.
"Arıza ile ilgili kontroller yapılarak çözümlenmek üzere bir üst ekibe eskale edilmiştir."
Gelen ilk ekip saha dolabındaki sorunu çözememiş.
Bu ilk gelen ekip acaba neyi çözümlemekle görevli?
Saha ekipleri bir çok dala ayrılıyor. Saha dolabında ki arızayı çözemezse bu sefer yeni saha dolabı getirimi ya da iç parçaların değişmesi için yeni ekip yollanır. Bu durumda üst ekiplere yönlendirildiyse saha dolabı, dağıtım dolabı değişebilir.Mesaja dikkat edin.
"Arıza ile ilgili kontroller yapılarak çözümlenmek üzere bir üst ekibe eskale edilmiştir."
Gelen ilk ekip saha dolabındaki sorunu çözememiş.
Bu ilk gelen ekip acaba neyi çözümlemekle görevli?
Bir ara yine fiziksel sorun tespit etmişlerdi. 3 saat sonra sorun görülmemiştir yazmışlardıSaha ekipleri bir çok dala ayrılıyor. Saha dolabında ki arızayı çözemezse bu sefer yeni saha dolabı getirimi ya da iç parçaların değişmesi için yeni ekip yollanır. Bu durumda üst ekiplere yönlendirildiyse saha dolabı, dağıtım dolabı değişebilir.
Normalde öyle yapmaları lazım, ADSL portlar artık burayı kaldırmıyor. Bölgede fiber ve VDSL dolaplar var, ama nedense el atmıyor kimse.Sorun sizinle ilgili olsaydı para alınıyor fakat onlarla ilgili sorun olduğu için ceplerinden para çıkmasını istemiyorlar yüksek ihtimal. Bari değiştirmişken tam değiştirsinler VDSL2 ya da Fiber sürprizi yok mu yahu?