Neler Yeni

Türk Telekomun rezalet interneti ve teknik desteği

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Merhabalar 3 yıl önce yeni evime taşındım ve sadece türk telekomun altyapısı var diye türk telekomdan 3 yıllık 24 mbps internet aldım ilk seneler çok güzeldi internet ama şu son 1 ay içinde çok sapıtmaya başladı valorantta 500 sabit ping ile oynuyorum download 2 3 uploadda aynı şekilde müşteri hizmetlerini arıyoruz buradan halledicez diyorlar ve 48 saat içinde çözülecek diyorlar ama 48 saatin 1 saati bile internet düzelmiyor izmirde yaşıyorum ve yaz aylarında 37 38 derece oluyor modem sarardı artık sapsarı ve çok ısınıyor eve destek istiyorum diyorum 1 aydır eve kesinlikle gelinmedi düzgün bir şekilde konuşulmuyorsa artık başka şekilde konuşma vakti geldi diye düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor çok sıkıldım.

Junaiun

80+ Bronze
Modem sarardı diyorsunuz. Modeme güneş ışığı geliyorsa modemi güneş görmeyen bir yerde konumlandırabilirsiniz.
Modem eskiyse yeni bir modem ile değişim yapabilirsiniz. İşe yaramazsa taahhütünüz bitince veya yoksa bitmeden hizmeti sonlandırıp başka bir İSS tercih edebilirsiniz.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Taahhüt neden yapılmamalı işte bu yüzden. Sözleşmeyi bozma hakkınız var diye biliyorum verilen hıza ulaşmıyorsa, thhye şikayette bulunun. Modem arayuzune girip modeme gelen hızı kontrol edip buraya atabilir misiniz?

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem sarardı diyorsunuz. Modeme güneş ışığı geliyorsa modemi güneş görmeyen bir yerde konumlandırabilirsiniz.
Modem eskiyse yeni bir modem ile değişim yapabilirsiniz. İşe yaramazsa taahhütünüz bitince veya yoksa bitmeden hizmeti sonlandırıp başka bir İSS tercih edebilirsiniz.
modem güneş ışığı görmüyor türk telekomdan modem değişimi de talep ediyoruz yine çözüm olmuyor muhtemelen taahhüt bitince türknete geçiş yapıcam.

Junaiun

80+ Bronze
Yeni bir modem ile şu anki interneti denerseniz ping düşerse eski modemden kaynaklı olduğunu anlarız ping nedenini.
Taahhüt bitmesine de eğer çok varsa o zamana kadar sizin canınız sıkılacaktır.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Taahhüt neden yapılmamalı işte bu yüzden. Sözleşmeyi bozma hakkınız var diye biliyorum verilen hıza ulaşmıyorsa, thhye şikayette bulunun. Modem arayuzune girip modeme gelen hızı kontrol edip buraya atabilir misiniz?
evet evet sözleşmeyi bozma hakkım var şu anda ama ablam trendyolda çalışıyor evde şu an ve sürekli bilgisayarı açık ve internetin olması lazım sözleşmeyi bozarsam biraz sorun olabilir ama taahhüt bitince yapıcam
1655983907702.png

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar 3 yıl önce yeni evime taşındım ve sadece türk telekomun altyapısı var diye türk telekomdan 3 yıllık 24 mbps internet aldım ilk seneler çok güzeldi internet ama şu son 1 ay içinde çok sapıtmaya başladı valorantta 500 sabit ping ile oynuyorum download 2 3 uploadda aynı şekilde müşteri hizmetlerini arıyoruz buradan halledicez diyorlar ve 48 saat içinde çözülecek diyorlar ama 48 saatin 1 saati bile internet düzelmiyor izmirde yaşıyorum ve yaz aylarında 37 38 derece oluyor modem sarardı artık sapsarı ve çok ısınıyor eve destek istiyorum diyorum 1 aydır eve kesinlikle gelinmedi düzgün bir şekilde konuşulmuyorsa artık başka şekilde konuşma vakti geldi diye düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor çok sıkıldım.
Türk telekom altyapısı var diye türktelekom'dan servis almak zorunda değilsiniz ki. Millenicom/Netspeed/Turknet/Comnet gibi servis sağlayıcılardan da aynı altyapı üzerinden hizmet alabilirsiniz. Ayrıca tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet evet sözleşmeyi bozma hakkım var şu anda ama ablam trendyolda çalışıyor evde şu an ve sürekli bilgisayarı açık ve internetin olması lazım sözleşmeyi bozarsam biraz sorun olabilir ama taahhüt bitince yapıcamAlıntıyı görüntüle
Hocam direkt mesela türknet(örnek) uğraşıyor zaten iptal ile internette kesinti olmadanda geçiş yapabilirsiniz ben öyle yaptım.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Türk telekom altyapısı var diye türktelekom'dan servis almak zorunda değilsiniz ki. Millenicom/Netspeed/Turknet/Comnet gibi servis sağlayıcılardan da aynı altyapı üzerinden hizmet alabilirsiniz. Ayrıca tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
evet ama babam bilmediğim internete geçmem diyor ve diğer internetler de aynı altyapıdan alacağı için aynı şey diyor anlatamıyorum

Hocam direkt mesela türknet(örnek) uğraşıyor zaten iptal ile internette kesinti olmadanda geçiş yapabilirsiniz ben öyle yaptım.
bunu bilmiyordum ailem ile konuşup geçmek istiyorum en kısa sürede

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,270
İsim
Oğuz Oğuz
Valla hocam taahhüt bitene kadar devamlı arayın ve sorunu belirtin. Ekip gönderip baksınlar. Taahhüt bitince başka ıss'ye geçebilirsiniz. Ama sorun devam ederse yine TT'nin halletmesi gerekiyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
evet ama babam bilmediğim internete geçmem diyor ve diğer internetler de aynı altyapıdan alacağı için aynı şey diyor anlatamıyorum
Benim babamda öyleydi fakat onunda sınırına gelince geçelim dedi geçtik şuan memnunum Turknet kullanıyorum şahsen. 74.50Mbps alıyorum altyapım 73mbps/74mbps destekliyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,334
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şu an hat değerlerinde bir sorun görünmüyor. Sen internete kablosuz ile mi bağlanıyorsun?

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Şu an hat değerlerinde bir sorun görünmüyor. Sen internete kablosuz ile mi bağlanıyorsun?
yok ethernet kablosu ile bağlanıyorum

Benim babamda öyleydi fakat onunda sınırına gelince geçelim dedi geçtik şuan memnunum Turknet kullanıyorum şahsen. 74.50Mbps alıyorum altyapım 73mbps/74mbps destekliyor.
benim babamın da böyle yapacağını düşünüyorum artık 😂

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,334
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
yok ethernet kablosu ile bağlanıyorum

benim babamın da böyle yapacağını düşünüyorum artık 😂
Hat değerlerinde paket hatası bile yok, bu sorun senin fiziksel hattınla alakasız görünüyor. Ya modem arızası ya da santralde/dolapta bir sıkıntı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,744
Üyeler
164,559
Son üye
kallius
Top Bottom