Neler Yeni

Türk Telekomun rezalet interneti ve teknik desteği

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Valla hocam taahhüt bitene kadar devamlı arayın ve sorunu belirtin. Ekip gönderip baksınlar. Taahhüt bitince başka ıss'ye geçebilirsiniz. Ama sorun devam ederse yine TT'nin halletmesi gerekiyor.
ekip göndermiyorlar işte öyle bir sorun var 1 hafta içinde kaçıncı arayışımız bu sayamadım buradan çözücez diyorlar ama diyoruz ki üstüne basa basa sizin yapacağınız bir şey değil ekip gelmesi lazım ama sonuç yok :(

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Hat değerlerinde paket hatası bile yok, bu sorun senin fiziksel hattınla alakasız görünüyor. Ya modem arızası ya da santralde/dolapta bir sıkıntı var.
aynen bende öyle düşünüyorum modem çok eski ve sarardı artık ekip yollayın diyorum yollamıyorlar apartmanın girişinde internet kabloları var karma karışık hepsi dışarıda ondan da kaynaklanıyor olabilir

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ekip göndermiyorlar işte öyle bir sorun var 1 hafta içinde kaçıncı arayışımız bu sayamadım buradan çözücez diyorlar ama diyoruz ki üstüne basa basa sizin yapacağınız bir şey değil ekip gelmesi lazım ama sonuç yok :(
Yasal süre 2 ya da 3 gündü yanılmıyorsam.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
evet almak istiyorum ama aşırı pahalı türk telekom faturaya ek olarak yeni bir modem vermesini istiyorum onu da söyledim ama onu da yapmadılar
Yeni modem alın hocam.

Yasal süre 2 ya da 3 gündü yanılmıyorsam.
2 kere 48 saat içinde çözülecektir dediler bugün 3 oldu yasal süreyi geçtik o zaman bir daha aradığımda daha ağır konuşucam o zaman düzgün konuşmakla olmuyor :/

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
evet almak istiyorum ama aşırı pahalı türk telekom faturaya ek olarak yeni bir modem vermesini istiyorum onu da söyledim ama onu da yapmadılar

2 kere 48 saat içinde çözülecektir dediler bugün 3 oldu yasal süreyi geçtik o zaman bir daha aradığımda daha ağır konuşucam o zaman düzgün konuşmakla olmuyor :/
Maalesef bizim ülkede tatlı dille bir sorunu çözmek çok zor...

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Maalesef bizim ülkede tatlı dille bir sorunu çözmek çok zor...
:( yapacak bir şey yok aslında eve gelip burada sorunu arasalar düzeltecekler ama aptallıkları yüzünden bir eve gelemiyorlar ya gelmeleri için benzin paralarını bile vermeye razıyım yeterki gelsinler ama gelen yok neyse geçmiş olsun diyelim inşallah en kısa sürede sorunum çözülür türk telekom kullanan arkadaşlara da allah sabır versin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ağır konuş. Netspeed kullanırken internetimizi kestiler, 5 gün boyunca her gün aradık yok ekip gelecek yok birazdan gelir oyalayıp durdular. Aradık biraz sert konuştuk sonunda da interneti iptal ediyoruz o zaman dedik (blöf falan değildi) aynı saat internet geldi ne tesadüfse???

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
:( yapacak bir şey yok aslında eve gelip burada sorunu arasalar düzeltecekler ama aptallıkları yüzünden bir eve gelemiyorlar ya gelmeleri için benzin paralarını bile vermeye razıyım yeterki gelsinler ama gelen yok neyse geçmiş olsun diyelim inşallah en kısa sürede sorunum çözülür türk telekom kullanan arkadaşlara da allah sabır versin.
Ben kullanıyorum, aylardır bir sorun çıkmadı. Ha zaten hız çok yavaş orası ayrı.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Ağır konuş. Netspeed kullanırken internetimizi kestiler, 5 gün boyunca her gün aradık yok ekip gelecek yok birazdan gelir oyalayıp durdular. Aradık biraz sert konuştuk sonunda da interneti iptal ediyoruz o zaman dedik (blöf falan değildi) aynı saat internet geldi ne tesadüfse???
evet evet arıyoruz hattayken internet nedense düzeliyor ve kapattıktan sonra 1 2 saat düzeliyor ama sonrasında yine aynı oluyor bu gün aradığımızda bir kere bile düzelmedi hala aynı discordda sabit 500 ping...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum, aylardır bir sorun çıkmadı. Ha zaten hız çok yavaş orası ayrı.
hız ile alakalı sorunum yok ister 16 mbps versin ister 1000 ben oyunumu biraz daha yavaş indiririm sadece ama bana 500 ping verirse o zaman sorun çıkartırım parasında da değilim bu ayki faturam 210 tl gelmiş az mı abi bu parayı bulamayanlar veremeyenler var ben paramla rezil oluyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
evet evet arıyoruz hattayken internet nedense düzeliyor ve kapattıktan sonra 1 2 saat düzeliyor ama sonrasında yine aynı oluyor bu gün aradığımızda bir kere bile düzelmedi hala aynı discordda sabit 500 ping...

hız ile alakalı sorunum yok ister 16 mbps versin ister 1000 ben oyunumu biraz daha yavaş indiririm sadece ama bana 500 ping verirse o zaman sorun çıkartırım parasında da değilim bu ayki faturam 210 TL gelmiş az mı abi bu parayı bulamayanlar veremeyenler var ben paramla rezil oluyorum
Senin taahhüt bitmiş dostum, o yüzden biraz yokuşa sürebiliyor olabilirler :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bence bir VDSL modem alıp deneyin. Zaten Türknete falan geçerseniz size modem vermeyecekler her türlü almanız gerek. Belki sorununuz kısmen çözülür taahhüt bitene kadar biraz daha rahat edersiniz.

Çünkü hat değerlerinde çok sorun yok gibi geldi bana.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
ve bir şey sorucam biraz önceki attığım modem arayüzü ssindeki maximum veri oranı benim bu altyapı ile max aldığım hız demi yani 50 mbps pakete geçersem ortalama 40 alıyorum

Bence bir VDSL modem alıp deneyin. Zaten Türknete falan geçerseniz size modem vermeyecekler her türlü almanız gerek. Belki sorununuz kısmen çözülür taahhüt bitene kadar biraz daha rahat edersiniz.

Çünkü hat değerlerinde çok sorun yok gibi geldi bana.
faturamın üstüne aylık taksitle alamıyor muyum türknette öyle daha kolay geliyor açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,662
Üyeler
164,359
Son üye
ezioTR
Top Bottom