Neler Yeni

Türkçe Dublaj mı Türkçe Altyazılı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Arkadaşlar sizce dizilerde filmlerde turkce dublajmi yok turkce altyazimi mesela peaky blinders e basliycam ama tr dublajmi altyazimi izlesem bilmiyorum öyle birsuru dizi var izleyeceğim ama kararsiz kalıyorum hem
Duruma göre değişir ama genellikle %90 Türkçe alt yazılı daha iyi oluyor. Mesela Rick and Morty dublajlı çok daha iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Dizilerden friends'i, filmlerden ise deadpool dublaj izlemekten vazgeçmediğim dizi ve filmlere örnek. Aksiyon içeren, içerisinde mizah içermeyen dizi ve filmler alt yazı, diğerleri dublaj izlenebilir. Çünkü mizahi durumlarda yabancı mizah anlayışını düzelterek bize uyarıyor dublaj işi.

• Beğen

Semix59

80+ Silver
Filmden/Diziden diziye değişir fakat bence genel olarak Altyazı.

• Beğen

theali

80+ Bronze
Arkadaşlar sizce dizilerde filmlerde turkce dublajmi yok turkce altyazimi mesela peaky blinders e basliycam ama tr dublajmi altyazimi izlesem bilmiyorum öyle birsuru dizi var izleyeceğim ama kararsiz kalıyorum hem
Altyazı.
Eskiden hep dublaj izlerdim ama ingilizcemi geliştirmek için altyazılı izlemeye başladım ve gerçekten daha fazla keyif alıyorsunuz.

• Beğen

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dizi olsun, film olsun hiçbir gerçek eseri dublajlı izlemem. Mimikler, hareketler, konuşmalar asla oturmuyor. Orijinal oyuncuların kendi sesinden duyup duyguyu hissetmek çok daha tatminkâr. Çizgi filmleri, animasyonları ise genelde dublajlı izlerim fakat illaki olsun diye bir seçiciliğim yok.

• Beğen

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,174
İsim
Oğuz Oğuz
Eski animasyon filmleri hariç Türkçe altyazı tercih ediyorum ama eski animasyon filmlerinde kesinlikle Türkçe Dublaj

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,595
İsim
Mert Metshi
Hep dublaj izlerim. Altyazı ile uğraşamam.

• Beğen
Top Bottom