Çözüldü✓ Türkçe Keycaps Önerisi.

DogancanYr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
774
Merhabalar bu klavyeyi alacağım ve türkçe olmaması canımı sıkıyor.
Çözüm olarak bunu buldum ama uyar mı uymaz mı bilmiyorum ayrıca bunun gibi şeffaf olan keycapslar da var mı?

Ayrıca, kulaklık takılıyken klavyenin sesinin gelmemesini istiyorum. Videolarda tam anlaşılmıyor. Kahverengi switch’te ne kadar ses çıkıyor, merak ediyorum.

Merhabalar bu klavyeyi alacağım ve türkçe olmaması canımı sıkıyor.
Çözüm olarak bunu buldum ama uyar mı uymaz mı bilmiyorum ayrıca bunun gibi şeffaf olan keycapslar da var mı?

Ayrıca, kulaklık takılıyken klavyenin sesinin gelmemesini istiyorum. Videolarda tam anlaşılmıyor. Kahverengi switch’te ne kadar ses çıkıyor, merak ediyorum.
Bu keycapsler uyar. Şeffaf olabilir araştırmak lazım. Kulaklıkla müzik dinlerken klavye sesini duymazsın, tabii ses seviyesine bağlı.

Bu keycapsler uyar. Şeffaf olabilir araştırmak lazım. Kulaklıkla müzik dinlerken klavye sesini duymazsın, tabii ses seviyesine bağlı.
Oyuna kendimi tam vermek istiyorum ve bazen oyunda müzik kesiliyor ve sanırsam o sıra klavyenin sesini duyarım. Sessiz switch önerin var mı?

Fiyatı uygun da bunların özellikleri nasıl değişiyor mesela?
Ayrıca o keycapslerin sadece harf tuşlarını değiştireceğim (belki de enter tuşunu) bombeli veya yamuk kalmaz değil mi?
O keycapsler cherry profile özelliklerinde yazıyor. Oem profile de cherry profile benziyor ama uyum sorunu olur mu bilmiyorum.
Table_of_all_Keycap_profile_480x480_c71aaabf-b431-4bf3-87a1-3b7f4f6a402d_600x600.webp

Alalım bakalım umarım istediğim gibi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,533
Üyeler
186,744
Son üye
zCrawel
Geri