Neler Yeni

Türkçe Q Klavye Önerisi

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik

freygasm

80+ Gold

freygasm

80+ Gold

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe q klavyeyi sadece belirli markalarda bulursun. Hotswaplarda sadece gamepowerda var onlar da alınmaz.
Peki ingilizce tuş takımı olan bir klavye alıp sonradan tuşları kendim ekleyebilir miyim?
birde o dediğiniz hotswap veya diğer türleri bilmiyorum açıklayabilirseniz daha iyi olur

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Furkan Demir
Asus Rog Strix Scope RX

freygasm

80+ Gold
Peki ingilizce tuş takımı olan bir klavye alıp sonradan tuşları kendim ekleyebilir miyim?
birde o dediğiniz hotswap veya diğer türleri bilmiyorum açıklayabilirseniz daha iyi olur
Hot swap demek klavyede bir tuş bozulduğunda yeni switchi alıp lehim vs olmadan takıp devam edebilirsiniz demek. Hot swap olmayan klavyelerde bunun için lehim gerekiyor ama o da sağlıklı değil. Yapacağın en mantıklı şey 5075s alırsın, sonra da hyperx Türkçe keycaps seti alırsın.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hot swap demek klavyede bir tuş bozulduğunda yeni switchi alıp lehim vs olmadan takıp devam edebilirsiniz demek. Hot swap olmayan klavyelerde bunun için lehim gerekiyor ama o da sağlıklı değil. Yapacağın en mantıklı şey 5075s alırsın, sonra da hyperx Türkçe keycaps seti alırsın.
Peki numpadı olmadan bulabilir miyim? türkçe tuşlu

freygasm

80+ Gold
Peki numpadı olmadan bulabilir miyim? türkçe tuşlu
Hotswap gamepower hariç hayır. Ayrıca tuşların üstünde sadece ingilizce yazıyor, windows türkçeyken sıkıntı yok hepsi aynı yerde zaten. Bakarak yazmıyorsan full time sıkıntı olmaz. Okey dersen full olarak ajazz ak992 var.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
Hotswap gamepower hariç hayır. Ayrıca tuşların üstünde sadece ingilizce yazıyor, windows türkçeyken sıkıntı yok hepsi aynı yerde zaten. Bakarak yazmıyorsan full time sıkıntı olmaz. Okey dersen full olarak ajazz ak992 var.
Peki sıfırdan kendim yaparsam tahmini olarak ne kadar tutar? toplama bilgisayar gibi :d
Biraz bakındım dediğim türe en yakın olarak ve küçük olarak bunları buldum

Top Bottom