Junepma
80+
- Reaksiyon skoru
- 161
Anıl Piyancı Bugün Biraz İçtim AnneGündemi çok takip ediyorum yeni şarkılar dan önermezseniz sevinirim.Daha çok oldschool parçalar önerir misiniz
Anıl Piyancı Bugün Biraz İçtim AnneGündemi çok takip ediyorum yeni şarkılar dan önermezseniz sevinirim.Daha çok oldschool parçalar önerir misiniz
Al sevgilim kanser ol bununla'yı görünce duygulandım be. 16 yaşındayım ama 9 yaşından beri sagoyu bırakmadım. Newschool rapperlar bana güzel gelmiyor.sansar salvo savaş sanatı
sansar salvo gözlerimin içinde
sansar feat şehinşah duygusal olmaya gerek yok
ais ezhel yeniden
karaçalı sesindeki haziran
saian al sevgilim kanser ol bununla
ados parmak uçlarında sarı
red nadas
hayki ol
joker allame yemin et
allame fare kapanı
daha sabaha kadar uzar gider dostum maalesef artık khontkarlar ben ferolar dinleniyor 10 yıldır rap dinlerim açıpta bir kere bu tip adamları dinlemedim dinlemem
Tam da olması gereken şarkıları yazmışsın.sansar salvo savaş sanatı
sansar salvo gözlerimin içinde
sansar feat şehinşah duygusal olmaya gerek yok
ais ezhel yeniden
karaçalı sesindeki haziran
saian al sevgilim kanser ol bununla
ados parmak uçlarında sarı
red nadas
hayki ol
joker allame yemin et
allame fare kapanı
daha sabaha kadar uzar gider dostum maalesef artık khontkarlar ben ferolar dinleniyor 10 yıldır rap dinlerim açıpta bir kere bu tip adamları dinlemedim dinlemem
şehinşah-hepsi benimGündemi çok takip ediyorum yeni şarkılar dan önermezseniz sevinirim.Daha çok oldschool parçalar önerir misiniz
limit yokun eski beati daha iyi gibiydi sankiBir de şuraya mahşerin 5 atlısını bırakayım oldschool dinleyenlerin kesin dinlemesi gereken bir parça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu efsaneyi de bırakıyorum bugünlük bu kadar yeter
Sürekli eskisini dinliyorduk bu değişik geldi tabi ilk başta ama yine de kulağa hoş geliyorlimit yokun eski beati daha iyi gibiydi sanki