Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Ömer
2 ay yt premium vermiyor bana 1 ay verdi aradım temsilciyi yt ile görüşmeniz lazım dedi biz bir şey yapamıyoruz vs vs

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Mahir Cengiz
15 GB internetin bile 520 TL olduğu bu dönem için iyi fiyatlar.

Alıntıyı görüntüle
Kasımda 10 da tt taahhüt bitiyor turkcele geçeceğim sizce kasım sonunu beklemeli miyim yoksa bu kampanya almaya değer mi fikirlerinizi merak ediyorum

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Tahir Öztürk
Fiyat cok iyi hocam simdiki piyasaya göre simdi en ele avuca gelir paketler 400 lira
fiyat normal bence zaten kampanya dönemlerinde bakmanız gerek paketlere onun haricinde her zaman pahalı oluyor

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
hepsi öyle tahahhütün bittimi zorla sana hat değiştirtiyorlar bunların hepsi anlaşmalı kendi etraflarında pas atırıyorlar
bir üst düzey yönetim arkadaşım bana bunun rekabet kurulunun bir çözümü olduğunu söylemişti. şöyle sürekli ortalama aynı fiyatlar olduğunda bir öğrenci ilk hattını aldığı zaman lafın gelişi ölene kadar o hattı kullanıyor. mesela çoğumuzun babası.. rekabet kurulu böyle bir karar almış.. düşünün 15 yıllık turkcell müşterisiyim bana vermediği kampanya teklifini yeni hat sahiplerine veriyor.. yani firmaların rekabeti, karlılıklarını arttırmaları için güzel de biz müşteriler sürekli hat mı taşıyacağız böyle...

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Ekler

• IMG_20241025_002625.jpg
    IMG_20241025_002625.jpg
    333.5 KB · Hit: 78

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
Kasımda 10 da tt taahhüt bitiyor turkcele geçeceğim sizce kasım sonunu beklemeli miyim yoksa bu kampanya almaya değer mi fikirlerinizi merak ediyorum
benim ocakta bitiyor vodafone tahhüt 388 ek ücret çıkacak tahhut sonlandırma için bana kalırsa mantıklı gibi yeni yılda zam gelecek enflasyon yine coşacak şuan belki biraz pahalı gibi geliyor ama 2025 ilk çeyrekten sonra iyiki yapmışım dedirtebilir.. şuan bakıyorum mevcut vodafone paketlerine yeni paket başlangıç fiyatı 430tl den başlıyor ...

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Bende aynı durumdayım en yakın da kasım 20 de geçebileceğim taahhütsüz fiyatı çok diye erkenden geçmeyi düşünüyorum hattı üstüme almak isterdim ama farklı şehirde olunca olmuyor maalesef

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Rusty
Teknoloji çağının zirvesine geldik halen sınırlı internet veriliyor bir de kazık ötesi. Arkadaşım Gürcistan da cuzzi ücrete sınırsız interneti var.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Geçtiğimiz günlerde yeni taahhüt yaptırdım TT dan 50 gb 620 ₺

Turkcell şuan avantajlı 60 gb 490 ,

Ben taahhütlü TT dan geçersem bana nasıl bir geçirme yaparlar acaba ya :/

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yusuf Bahadır
bir üst düzey yönetim arkadaşım bana bunun rekabet kurulunun bir çözümü olduğunu söylemişti. şöyle sürekli ortalama aynı fiyatlar olduğunda bir öğrenci ilk hattını aldığı zaman lafın gelişi ölene kadar o hattı kullanıyor. mesela çoğumuzun babası.. rekabet kurulu böyle bir karar almış.. düşünün 15 yıllık turkcell müşterisiyim bana vermediği kampanya teklifini yeni hat sahiplerine veriyor.. yani firmaların rekabeti, karlılıklarını arttırmaları için güzel de biz müşteriler sürekli hat mı taşıyacağız böyle...
Çünkü halk kimsenin umrunda değil. Tek dertleri firmaların fahiş karlarını korumak. Halkın sesi çıkmıyor elek olmuş zaten. Her yerden geçiren geçirene. Hiç iyi zamanlarda değiliz. Önceden kendimi vatandaş gibi hissederdim. Şimdi sağmalık büyükbaş simental inek gibi hissediyorum. Bu söylediklerime siyaset diyecek olan varsa; kendi hayatının nasıl olduğunu ve dünyaya hangi gözlükle baktığını da anlatsın.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Şimdi öğrendim, son kesilen fatura ve kesilecek olan faturaya ek 350 ₺ ceza uygulanır dedi buda toplam 1357₺ yapıyor

Normalde aylık 50 gb 620 ₺ daha yeni bu tarifeyi yapmıştım türk telekomda

Sizce bunu ödeyip Turkcell e geçip aylık 60 gb 490 ₺ lık kampanyaya geçilir mi değer mi ?

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Benim arkadaşı 60 GB'a geçireceğim. Eyvallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yetişir.
Nasil oluyor hat tasima isleri suan hocam, kac gun suruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonbahara girmeden vodafone bütçe dostu kampanyası vardı 4+4gb 165 tl

-bütçe dostu kampanaysına özel 6 ay boyunca 100 tl iade kodu
-yanımda premium üyesi olunca da ilk ay 5 tl geri kalan aylar 56tl (vergi dahil) üyelik alıyorsunuz oradanda 56-100tlkod = 44tl indirim

144 tl lik indirimli bir şekilde 6 ay bedava diyebileceğimiz şekilde kullanıyorsunuz geri kalan aylarda ise 165-44tl den devam ediyoruz

Ama şu an varmıdır bilmiyorum ben böyle kullanıyorum şu an https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturali-tarifeler böyle tarifeler var ben küçük kardeşimi promosyon olarak gösterdim çocuk paketini kendi adıma kullanıyorum yalnızca onun adına promosyon giriliyor sadece bunu herhangi bir bayide yapabilirsiniz

yani 5+5 185tl kampanyası var şu an ben olsam küçük birini promosyonda kullanarak bu tarifeye geçerdim yukarıda dediğim indirimleri de uygularsınız
Hocam benim bugun taahutum sona erdi turkcell kullaniyorum, turk telekoma gecip tekrar turkcell e donsem nasil bi surec olur hemen ayni gun ondan ona gecebilie miyjm

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Murat
15 GB internetin bile 520 TL olduğu bu dönem için iyi fiyatlar.

Alıntıyı görüntüle
YIne de pahalı
1000013871.jpg

200tl altına daha iyi paketler de var. Netgsm öneririm herkese. Taahhüt falan da yok dilediğin kadar kullan memnun kalmazsan hattını tekrar taşırsın

Top Bottom