Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

TT mi çekiyor Bursa ' da ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga ondada taahhüt yok diye biliyorum fiyat arttımı sıkıntı

Aga artabilir %80 artar bence yeni yıl zammı TT amca portlara zam yapar türknet de bize yansıtır tahminimce.

Taahhütüm 12 gün sonra bitiyor yeni üyelere özel mi bu
evet sıkıntı etme daha 4 gün var hemen farklı bir operatörün tahhahütsüz bir paketine geç geri turkcell e taşı çok kişi yaptı bunu bimcell e geçmişlerdi ama

Reis bursaya izmire göre değerlendiremeyiz öyle bir şey yok genele bakıyoruz.
Türkcell heryerde böyle Mersinin öteki ucunda da dağın başında da.
Yaylada bile 200-250 arası gidip geliyor Vodafone un çekmediği yerde.
Bu hızları aldığım yerlerde bizzat vodafone da denedim 15 i göremiyordum bile :D
Kardeşim mersin allahın unuttuğu yer neredeyse kaç kişi yaşıyor bursanın izmirin nüfusunun yarısı bile etmez yani anladın mı mesela

TT mi çekiyor Bursa ' da ?

Evet. Baz istasyonunun dibindeydi benim evim ve çok rahat 130-140 mbps alıyordum internette misal.

ben daha yen
650tl ye 60gb aldım turkcellden ve yenı numara değiştim mecburen ucuz dıye şımdı bu çıkmış şansa

evet sıkıntı etme daha 4 gün var hemen farklı bir operatörün tahhahütsüz bir paketine geç geri turkcell e taşı çok kişi yaptı bunu bimcell e geçmişlerdi ama
suanda basvuru yaptıgım zaman şöylebir ibare beliretmişler ama ne kadar güvenilir bilmiyorum :)

Kardeşim mersin allahın unuttuğu yer neredeyse kaç kişi yaşıyor bursanın izmirin nüfusunun yarısı bile etmez yani anladın mı mesela

Evet. Baz istasyonunun dibindeydi benim evim ve çok rahat 130-140 mbps alıyordum internette misal.
Dostum baz istasyonun dibinde 130-140 versin hatta orda bile az ben Bursa'da oturuyorum aynı evde tt 7 verirken turkcel 120den asağı vermiyor birde turkcelin baz istasyonuna yakın oturdugumu düşün ozman neler olur :)

Dostum baz istasyonun dibinde 130-140 versin hatta orda bile az ben Bursa'da oturuyorum aynı evde tt 7 verirken turkcel 120den asağı vermiyor birde turkcelin baz istasyonuna yakın oturdugumu düşün ozman neler olur :)
Ağzı olan konuşuyor işte kral ALLAHIN unutttuğu yermiş :D

Şimdi kontrol ettiğimde bana önerdiği tarife daha hoşuma gitti Turkcell'in
1730027597439.png

Zaten 5GB net Sosyal Medyaya gidecek birde üzerine 50 tl daha ucuz

Geri