Neler Yeni

Turkcell faturalı hat tarife önerileri

bakisever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Baki Sever
Turkcell faturalı hat kullanıyorum 17 gün sonra kontrat bitiyor. Turkcell çekmiyor memnun değilim. Türk Telekom hattın hava koşullarındsn etkilenmediğini iddia ediyor.
Turkcell de veya türk Telekomda en az 20 GB internetli tarife önerir misiniz?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,409
İsim
.
Turkcell faturalı hat kullanıyorum 17 gün sonra kontrat bitiyor. Turkcell çekmiyor memnun değilim. Türk Telekom hattın hava koşullarındsn etkilenmediğini iddia ediyor.
Turkcell de veya türk Telekomda en az 20 GB internetli tarife önerir misiniz?
Reis geçen ay 20 GB 185 e verdiler bende geçtim tarifeye keşke geçen ay geçseydin.
Şimdi uçuk fiyatlar en iyisi mağazalara sor bazen mağazaya özel kampanyalar oluyor.

bakisever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Baki Sever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis geçen ay 20 GB 185 e verdiler bende geçtim tarifeye keşke geçen ay geçseydin.
Şimdi uçuk fiyatlar en iyisi mağazalara sor bazen mağazaya özel kampanyalar oluyor.
1 ocakta yapılmış bir yorum gördüm 40 GB+ sınırsız sosyal medya 320 ye verilmiş
O kampanyayı görmedim bunun gibi başka bir kampanya gördüm benimki ile aynı sayılırdı ama Türk Telekoma geçince cayma bedeli öderim diye yeltenmedim yapsam iyi olabilirmiş şans artık 17 gün beklerim belki böyle yeni gelene özel kampanya çıkabilir

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,409
İsim
.
1 ocakta yapılmış bir yorum gördüm 40 GB+ sınırsız sosyal medya 320 ye verilmiş
O kampanyayı görmedim bunun gibi başka bir kampanya gördüm benimki ile aynı sayılırdı ama Türk Telekoma geçince cayma bedeli öderim diye yeltenmedim yapsam iyi olabilirmiş şans artık 17 gün beklerim belki böyle yeni gelene özel kampanya çıkabilir
Ödeyeceğin cayma bedeli 1 aylık en fazla 100 lira dostum bunun içinmi geçmedin gerçekten ?
Son ay cayma bedeli bile çıkmıyor kendimden biliyorum.Sen cayma bedeli ödemezdin keşke geçseydin.
Şuanki kampanyalar rezil çok pahalı beklemeni tavsiye ederim

bakisever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Baki Sever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ödeyeceğin cayma bedeli 1 aylık en fazla 100 lira dostum bunun içinmi geçmedin gerçekten ?
Son ay cayma bedeli bile çıkmıyor kendimden biliyorum.Sen cayma bedeli ödemezdin keşke geçseydin.
Şuanki kampanyalar rezil çok pahalı beklemeni tavsiye ederim
Cayma bedeli hakkında daha önce işlem yapmadığım için düşük olacağını düşünmedim o yüzden bekleme kararı aldım bilsem geçerdim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,409
İsim
.
Cayma bedeli hakkında daha önce işlem yapmadığım için düşük olacağını düşünmedim o yüzden bekleme kararı aldım bilsem geçerdim
Bekle o zaman kral şuan çok pahalı tarifeler.
Yada önemli değil diyorsan geç birine gitsin.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
valla hocam Turkcellde 300 liraya 5gb alıyordum ve çok kötüydü çekim kalitesi şimdi 200 fazla veriyorum Türk Telekoma geçtim 20gb internet + youtube instagram tiktok vs hepsi sınırsız yani sınırsız internetim var desem yeridir. Pahalı mı evet o da pahalı ama aynı kalitede en azından sınırsız internetim var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cayma bedeli son 30 gün geçerli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

son 30 günde istediğin gibi tarife değiştirebilirsin cayma bedeli yok. İstersen tüm operatörlerin müşteri hizmetlerini ara sor teyit et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,741
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom