Neler Yeni

Turkcell Fiber Altyapım Yok

Arda5670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda
turkcell fiber altyapım yok bunu nasıl getirtebilirim veya getirtebilirmiyim dsl kullanıyorum 6 mb dowland 0.40 mb upload alıyorum 90 tl ödüyorum

Danube

80+ Bronze
Firmaya başvur belli bir kişi sayısı olunca bağlıyorlar (kaç kişi bilmiyorum )

Arda5670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim peki kaç kişi mesela çevre sayılıyor mu yoksa bina mı sadece bu arada şimdi gördüm kaç kişi gerekiyor bilmiyormussun :D

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
teşekkür ederim peki kaç kişi mesela çevre sayılıyor mu yoksa bina mı sadece bu arada şimdi gördüm kaç kişi gerekiyor bilmiyormussun :D
binandan 6 kişinin ttnet kullanması + imzalarıyla birlikte başvuru yapman gerek

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
sjsjsjsj
Mesaj otomatik birleştirildi:

ttnet zorunlu mu yani başka internet olmaz mı ?
ben aradığımda öyle demişlerdi bana tekrar sorabilirsin yinede he beklemek istemiyorsan kablo masrafı + yol kazma + kepçe masrafını karşılayarak sen kendin çektirebilirsin budaaaaaa bi 20bin tl ye sana maal olur

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
turkcell fiber altyapım yok bunu nasıl getirtebilirim veya getirtebilirmiyim dsl kullanıyorum 6 mb dowland 0.40 mb upload alıyorum 90 TL ödüyorum
barış iletişim yani superonline'ın yetkilisi ile görüştüm. binanın durumuna göre. 28 dairelik bir binada mesela 9 kişiden imza toplanınca ve site ise yönetici izni de alındığında işleme alınıyor. ama superonline'da işler yıllık ilerliyor. planlamaları yıllık yapıyorlar. bu yüzden işleme alınacak planlama işi yapılacak eğer olmazsa olmaz olursa ilgili makamlardan izinler alınıp işlemlere başlayacaklar.
Önce Turkcell Destek twitter adresine özel mesaj ve tivit at. Sonra superonline'ın adresinden şikayet veya öneri/talep kısmından bişeyler yaz ve bina, civar bölge hakkında bilgileri ver. Sonra imzları toplayıp genel müdürlüğe fax ile gönder. fax bulamazsan superonline ile 0850 222 0 222 üzerinden iletişime geç. başta abone no falan isteyecek bir tuşlama yapma sonra tekrar söyleyecek ve abonemiz iseniz ... abonemiz olmak veya diğer.. oradan seçimini yapıp ilgili e posta adresini al ve o imzaların mümkünse pdf'ini ve resmini gönder. gerisi superonline'da merak etme.

Ulan bilgilerimle insanlara ne güzel yardım ediyorum ha.

Arda5670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda
barış iletişim yani superonline'ın yetkilisi ile görüştüm. binanın durumuna göre. 28 dairelik bir binada mesela 9 kişiden imza toplanınca ve site ise yönetici izni de alındığında işleme alınıyor. ama superonline'da işler yıllık ilerliyor. planlamaları yıllık yapıyorlar. bu yüzden işleme alınacak planlama işi yapılacak eğer olmazsa olmaz olursa ilgili makamlardan izinler alınıp işlemlere başlayacaklar.
Önce Turkcell Destek twitter adresine özel mesaj ve tivit at. Sonra superonline'ın adresinden şikayet veya öneri/talep kısmından bişeyler yaz ve bina, civar bölge hakkında bilgileri ver. Sonra imzları toplayıp genel müdürlüğe fax ile gönder. fax bulamazsan superonline ile 0850 222 0 222 üzerinden iletişime geç. başta abone no falan isteyecek bir tuşlama yapma sonra tekrar söyleyecek ve abonemiz iseniz ... abonemiz olmak veya diğer.. oradan seçimini yapıp ilgili e posta adresini al ve o imzaların mümkünse pdf'ini ve resmini gönder. gerisi superonline'da merak etme.

Ulan bilgilerimle insanlara ne güzel yardım ediyorum ha.
:D çok teşekkürler bilgiler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom