Turkcell fiber altyapısını başka sağlayıcılara kullandırır mı?

burakdiA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Merhaba, hali hazırda Turkcell Superonline Vdsl 70megabit kullanıyorum. Taahhütün bitmesine 1 ay kaldı. Turkcell fiber altyapısı var fakat şu an kampanya ile aylık 700 TL gibi bir rakam isteniyor. Biraz tuzlu gibi geldi. Turkcell'in fiber altyapısı ile Turknet, Milenicom vb. sağlayıcıları kullanabilir miyim? Eğer bu şekilde mümkünse aylık 400 TL olan Turknet'e geçmeyi düşünüyorum. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Sp fiber altyapıyı Türknet'te kullanamazsınız. Teürnet Tt altyapıdan fiber veriyor. Millenicom, Telkotürk ve Göknet'te Sp fiber altyapıdan fiber veriyor diye biliyorum, sormanız lazım.

Sp fiber altyapıyı Türknet'te kullanamazsınız. Teürnet Tt altyapıdan fiber veriyor. Millenicom, Telkotürk ve Göknet'te Sp fiber altyapıdan fiber veriyor diye biliyorum, sormanız lazım.
Evet hocam, araştırdığım kadarıyla Vodafone, D-smart, Millenicom gibi sağlayıcılar Superonline altyapısından hizmet verebiliyormuş.

Sp fiber alacaksanız; en iyisi altyapı sahibinin kendinden almak daha mantıklı gibi.

Sp fiber alacaksanız; en iyisi altyapı sahibinin kendinden almak daha mantıklı gibi.
Aslında daha uygun fiyattan fiber bağlatabilir miyim diye araştırıyorum ama en uygunu şu an Turkcell'in kendisi galiba. Aylık 700 TL.

Turkcell Türk Telekom alt yapısını kullanarak hizmet veriyor bi sor hocam bunu
Merhaba, hali hazırda Turkcell Superonline Vdsl 70megabit kullanıyorum. Taahhütün bitmesine 1 ay kaldı. Turkcell fiber altyapısı var fakat şu an kampanya ile aylık 700 TL gibi bir rakam isteniyor. Biraz tuzlu gibi geldi. Turkcell'in fiber altyapısı ile Turknet, Milenicom vb. sağlayıcıları kullanabilir miyim? Eğer bu şekilde mümkünse aylık 400 TL olan Turknet'e geçmeyi düşünüyorum. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.Rktele

Turkcell Türk Telekom alt yapısını kullanarak hizmet veriyor bi sor hocam bunu
Hocam fiber olarak sadece Turkcell'in altyapısı var bulunduğum yerde. Düşündüğüm paket 1000 mbps paketi. O yüzden tek seçeneğim Turkcell. Fiber altyapı ile Turknet kullanabilseydim Turknet geçecektim ama ortaklıkları yokmuş.

Hocam fiber olarak sadece Turkcell'in altyapısı var bulunduğum yerde. Düşündüğüm paket 1000 mbps paketi. O yüzden tek seçeneğim Turkcell. Fiber altyapı ile Turknet kullanabilseydim Turknet geçecektim ama ortaklıkları yokmuş.
telkotürkü arayıp sorabilirsin hocam ben çok memnunum ama sp altyapısında var mı bilgim yok eğer varsa fiyat sorup geçilebilir

telkotürkü arayıp sorabilirsin hocam ben çok memnunum ama sp altyapısında var mı bilgim yok eğer varsa fiyat sorup geçilebilir
Teşekkür ederim ordan da sorgulatma yaparım ama büyük ihtimal altyapının kendi sağlayıcısını kullanacağım gibi.

Teşekkür ederim ordan da sorgulatma yaparım ama büyük ihtimal altyapının kendi sağlayıcısını kullanacağım gibi.
sp internet çıkışları son dönemde kötü geceleri sıkıntı oluyormuş diye okumuştu xte ayrıca sansüronline olduğundan aynı altyapıda alternatifler varsa tercih etmek çok daha iyi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri