Erdemkrkus
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Arkadaşlar oturduğum yerde tek yüksek hızı Turkcell veriyor aradım konuştum sabit 100 Mbps internet ile anlaştık sizce nasıl ?
Turkcell 100 Mbps'yi kaçırma derim.Arkadaşlar oturduğum yerde tek yüksek hızı Turkcell veriyor aradım konuştum sabit 100 Mbps internet ile anlaştık sizce nasıl ?
150tl şuan ki kullandığım 25mbps 90 küsur ikisini karşılaştırınca mantıklı geldikaç TL ?
Sorguladım knk 100mbpsye kadar 110tl ama Turkcellde sabit 100 ve full paket TVplus 150 TL (TVplus'ı çok kullanıyoruz)Turkcell altyapın varsa millenicomun sitesinden bir sorgulama yap. Fiyat konusunda fark edebilir.
O zaman Turkcell alabilirsin. Her şeyi göz önünde bulundurunca Turkcell daha mantıklı.150tl şuan ki kullandığım 25mbps 90 küsur ikisini karşılaştırınca mantıklı geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sorguladım knk 100mbpsye kadar 110tl ama Turkcellde sabit 100 ve full paket TVplus 150 TL (TVplus'ı çok kullanıyoruz)
Bide en fazla 85 Mbps verebiliyormuş Turkcellden sabit 100 daha iyi olurTurkcell altyapın varsa millenicomun sitesinden bir sorgulama yap. Fiyat konusunda fark edebilir.