🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Allah, insanlara merhamet etmeyene rahmette bulunmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu ben değil peygamberin demiş bu arada

Beni dinlemezsin de belki onu dinlersin

Sonra komşusu açken tok yatan bizden değildir de demiş

Haksızlığa ses çıkarmayan dilsiz şeytandır demiş

Şeytan mısın sen kardeşim benim

CHP tarafının çoğu bakıyorum da Tayyip'e düşman olacağım diye bırak Tayyip'i kötülemeyi devleti kötülüyorlar, yahu az saksıyı çalıştırın be, devlet hepimizin devleti. Develt kalıcı Tayyip gidici.

Ne alaka ne alaka?
Ernest Joseph King Amerikalı bir amiral hem istediğim profil resmi koyarım seni ilgilendirmez.
Amerika aşığı hiç kimsenin kendi vatanını savunduğuna hiçbir zaman şahit olmadım kardeşim.

Kardeşim istediğini diyebilirsin, kendini küçük düşüren sen olacaksın ve unutma ki öteki tarafta bana bu attığın iftiraların hesabını vereceksin. Hakkımı sana helal etmiyorum bunu bilesin.
Üzerimde ne hakkın var usta ne anlatıyon sen seni burda harcarlar bak fazla konuşmadan çık git şu forumdan hadi?

CHP tarafının çoğu bakıyorum da Tayyip'e düşman olacağım diye bırak Tayyip'i kötülemeyi devleti kötülüyorlar, yahu az saksıyı çalıştırın be, devlet hepimizin devleti. Develt kalıcı Tayyip gidici.
Bunun suçlusu erdoğanın ta kendisi. Cumhurbaşkanlığının tarafsızlığını kaldırıp tüm yetkiyi tek adamda toplarsan bunları yaşarsın.

Üzerimde ne hakkın var usta ne anlatıyon sen seni burda harcarlar bak fazla konuşmadan çık git şu forumdan hadi?
Kardeşim burada iftira atıyorsun, bu kul hakkı değil midir? Yazıklar olsun senin gibi bir Türk'e.

Bunun suçlusu erdoğanın ta kendisi. Cumhurbaşkanlığının tarafsızlığını kaldırıp tüm yetkiyi tek adamda toplarsan bunları yaşarsın.
Tek adam rejimi devam etmeli, benim görüşüm budur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,201
Üyeler
185,045
Son üye
XaeL
Geri