Neler Yeni

🔴 Türkiye yeni bir savaşın eşiğinde!

Sizce Türkiye bu savaşa hazırlıklı mı?

• Evet

Oylar: 11 14.9%
  • Hayır

Oylar: 25 33.8%
  • Askeri gücümüz hâlâ yetersiz

Oylar: 16 21.6%
  • Askeri gücümüz sağlam

Oylar: 18 24.3%
  • Diğer (Yorum)

Oylar: 4 5.4%

• Oy kullanan toplam üye
    74

SnareEcho

80+ Silver
Söylediklerinden anlaşılıyor? Dünya siyasetinde çıkarlar göz önünde oluyor, öyle asker gönderdi şöyle yaptı umrunda değil adamların. Bir şey bilmediğin belli bari konuşup rezil etme kendini.
şşşşş boş atma
Salla aga konuşsun
12 yaş diye küçük düşürmeye çalışıyorsunuz kabul edin olsun bitsin yeter ne uzattınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

knka abd azımıza eder ama bi umut natodan destek gelir eskilerin hatrına
Zaten biliyorum azımıza eder. Başka ülkelerden destek gelirse berabere bitebilir dedim. Aynı sizin mantık.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,463
İsim
uwu
12 yaş diye küçük düşürmeye çalışıyorsunuz kabul edin olsun bitsin yeter ne uzattınız?

Zaten biliyorum azımıza eder. Başka ülkelerden destek gelirse berabere bitebilir dedim. Aynı sizin mantık.
hocam insanı yaşla kıyaslamak en mantıksız şey ve cahil insanlarla özellikle kendinden büyük saygı çerçevesini bozmadan o geride kalmış akıllarına bir şey anlatamıyorsun :(

örnek olarak eniştem ve ilkokul mezunu teyzem eniştem ATAMIZA olan ülkeye istiklal marşı yazdırdı osmanlıyı bitirdi dedi bn inan hiç o kadar sinirlenmemiştim enişte me ne yazık ki eniştem hangi hikayeden okudun dedim yandan ne yazıkki teyzem olacak kadın ayyaşı savunma dedi bn zaten orda patladım ve ağzımdan yanlışlıkla putperest lafı çıktı aslında putperest olduğu doğru aslında kendisi bilmiyor putperesler ALLAH A inanıyordu ama heykellerin aracı olduğuna inanıyordu teyzem olacak şahısta hz. Muhammedin hatrına kabul et fln diye dua ediyordu yani ikisi aynı mantık sonuç olarak artık onlarla konuşmuyorum hatta orda eniştemi destekleyen babamla da temel kelimeler dışında artık konuşmuyorum

SnareEcho

80+ Silver
hocam insanı yaşla kıyaslamak en mantıksız şey ve cahil insanlarla özellikle kendinden büyük saygı çerçevesini bozmadan o geride kalmış akıllarına bir şey anlatamıyorsun :(

örnek olarak eniştem ve ilkokul mezunu teyzem eniştem ATAMIZA olan ülkeye istiklal marşı yazdırdı osmanlıyı bitirdi dedi bn inan hiç o kadar sinirlenmemiştim enişte me ne yazık ki eniştem hangi hikayeden okudun dedim yandan ne yazıkki teyzem olacak kadın ayyaşı savunma dedi bn zaten orda patladım ve ağzımdan yanlışlıkla putperest lafı çıktı aslında putperest olduğu doğru aslında kendisi bilmiyor putperesler ALLAH A inanıyordu ama heykellerin aracı olduğuna inanıyordu teyzem olacak şahısta hz. Muhammedin hatrına kabul et fln diye dua ediyordu yani ikisi aynı mantık sonuç olarak artık onlarla konuşmuyorum hatta orda eniştemi destekleyen babamla da temel kelimeler dışında artık konuşmuyorum
Gerçekten haklısınız. Ama babanızla konuşmanızı öneririm. Size değer veriyorsa ve sizi seviyorsa eğer. Teşekkürler.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Neyse

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Türkiyede devletinde o kadar çok farklı ülkenin vatandaşı toprak sahibi iken en önemli kurumlarımız yine farklı ülkelerin elindeyken kimse kendi topuklarına sıkacağını düşünmüyorum. Yine gündem değiştirme projeleri bunlar kimse türkiyeye savaş açmaz.

Emrhan_

80+ Bronze

Seni burada küçük düşürmeye çalışan yok bir şey bilmediğin konuda sanki çok hakimmiş gibi konuşuyorsun?

ESTAROSSA58

80+ Bronze
kas yapınca kendimi bilgili sanmıyorum en azından. bir bilgim olmasa yazmam merak etme koçum.
valla bu yaptığın yorumdan konu ile alakalı hiç bir bilgiye sahip olmadığın çok belli bencede çok yorum yapma

knka abd azımıza eder ama bi umut natodan destek gelir eskilerin hatrına
olm şakamısınız nato :D destek demiş harbi çok uzaksınız be konuya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,147
Üyeler
163,789
Son üye
Efraim