Neler Yeni

🔴 Türkiye yeni bir savaşın eşiğinde!

Sizce Türkiye bu savaşa hazırlıklı mı?

• Evet

Oylar: 11 14.9%
  • Hayır

Oylar: 25 33.8%
  • Askeri gücümüz hâlâ yetersiz

Oylar: 16 21.6%
  • Askeri gücümüz sağlam

Oylar: 18 24.3%
  • Diğer (Yorum)

Oylar: 4 5.4%

• Oy kullanan toplam üye
    74

Emrhan_

80+ Bronze
ABD bize saldırırsa savaş 1 gün sürer biz kaybederiz. Askeri gücümüz hala yetersiz ve hazırlıklı değiliz. Güney Kore, İspanya vb. dost ülkeler yardıma gelse belki berabere biter savaş.
Ayn güney kore ispanya da savaş çıksa da tr'ye yardıma gitsek diyordu

SnareEcho

80+ Silver
Ayn güney kore ispanya da savaş çıksa da tr'ye yardıma gitsek diyordu
Sonuçta iki ülke ile barış halindeyis. İspanya ile anlaşmamız var. 1960'da da Kuzey-Güney savaşında Güney Kore'ye yardıma gittik. Güney Kore ile kardeş ülkeyiz.

Emrhan_

80+ Bronze
Sonuçta iki ülke ile barış halindeyis. İspanya ile anlaşmamız var. 1960'da da Kuzey-Güney savaşında Güney Kore'ye yardıma gittik. Güney Kore ile kardeş ülkeyiz.
Güney kore'ye gitme sebebimiz natoya girmek ve keşke girmeseydik. İspanya'nın ve güney kore'nin amerika karşısında türkiyenin yanında duracağını düşünüyorsan saçmalıyorsun.

SnareEcho

80+ Silver
Güney kore'ye gitme sebebimiz natoya girmek ve keşke girmeseydik. İspanya'nın ve güney kore'nin amerika karşısında türkiyenin yanında duracağını düşünüyorsan saçmalıyorsun.
Sadece Güney Kore ve İspanya demedim Güney Kore ve İspanya'nın yanına vb. koydum. Sonuçta Güney Kore'ye yardıma gittik ve onlar da bizi seviyorlar.

Emrhan_

80+ Bronze
Sadece Güney Kore ve İspanya demedim Güney Kore ve İspanya'nın yanına vb. koydum. Sonuçta Güney Kore'ye yardıma gittik ve onlar da bizi seviyorlar.
Ayn çok severler demi ABD gibi bir güç varken TR'nin yanında mı kalacaklar? 12 yaşındasın her şey düşündüğün gibi toz pembe değil.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunun rusyası var çini var kuzey koresi var iranı var o kadar kolay mı ABD kendi sonunu hazırlar böyle yaparsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,442
Üyeler
167,843
Son üye
clerance
Top Bottom