Dušan Tadić
80+ Silver
Bayern-Gs maçına benzetiyorum bu muhabbetiFutbol maçı mı bu berabere bitiyor
Bayern-Gs maçına benzetiyorum bu muhabbetiFutbol maçı mı bu berabere bitiyor
Amerika Alır ve 5.5 üst olur bence hocamBayern-Gs maçına benzetiyorum bu muhabbeti
Ayn güney kore ispanya da savaş çıksa da tr'ye yardıma gitsek diyorduABD bize saldırırsa savaş 1 gün sürer biz kaybederiz. Askeri gücümüz hala yetersiz ve hazırlıklı değiliz. Güney Kore, İspanya vb. dost ülkeler yardıma gelse belki berabere biter savaş.
Sekize kadar yolu var, işimiz zor maalesefAmerika Alır ve 5.5 üst olur bence hocam
Sonuçta iki ülke ile barış halindeyis. İspanya ile anlaşmamız var. 1960'da da Kuzey-Güney savaşında Güney Kore'ye yardıma gittik. Güney Kore ile kardeş ülkeyiz.Ayn güney kore ispanya da savaş çıksa da tr'ye yardıma gitsek diyordu
Güney kore'ye gitme sebebimiz natoya girmek ve keşke girmeseydik. İspanya'nın ve güney kore'nin amerika karşısında türkiyenin yanında duracağını düşünüyorsan saçmalıyorsun.Sonuçta iki ülke ile barış halindeyis. İspanya ile anlaşmamız var. 1960'da da Kuzey-Güney savaşında Güney Kore'ye yardıma gittik. Güney Kore ile kardeş ülkeyiz.
Sadece Güney Kore ve İspanya demedim Güney Kore ve İspanya'nın yanına vb. koydum. Sonuçta Güney Kore'ye yardıma gittik ve onlar da bizi seviyorlar.Güney kore'ye gitme sebebimiz natoya girmek ve keşke girmeseydik. İspanya'nın ve güney kore'nin amerika karşısında türkiyenin yanında duracağını düşünüyorsan saçmalıyorsun.
Ayn çok severler demi ABD gibi bir güç varken TR'nin yanında mı kalacaklar? 12 yaşındasın her şey düşündüğün gibi toz pembe değil.Sadece Güney Kore ve İspanya demedim Güney Kore ve İspanya'nın yanına vb. koydum. Sonuçta Güney Kore'ye yardıma gittik ve onlar da bizi seviyorlar.
Herşeyi toz pembe düşündüğümü kim söyledi?Ayn çok severler demi ABD gibi bir güç varken TR'nin yanında mı kalacaklar? 12 yaşındasın her şey düşündüğün gibi toz pembe değil.
Söylediklerinden anlaşılıyor? Dünya siyasetinde çıkarlar göz önünde oluyor, öyle asker gönderdi şöyle yaptı umrunda değil adamların. Bir şey bilmediğin belli bari konuşup rezil etme kendini.Herşeyi toz pembe düşündüğümü kim söyledi?
şşşşş boş atmaSonuçta iki ülke ile barış halindeyis. İspanya ile anlaşmamız var. 1960'da da Kuzey-Güney savaşında Güney Kore'ye yardıma gittik. Güney Kore ile kardeş ülkeyiz.
Salla aga konuşsunşşşşş boş atma