Neler Yeni

🔴 Türkiye yeni bir savaşın eşiğinde!

Sizce Türkiye bu savaşa hazırlıklı mı?

• Evet

Oylar: 11 14.9%
  • Hayır

Oylar: 25 33.8%
  • Askeri gücümüz hâlâ yetersiz

Oylar: 16 21.6%
  • Askeri gücümüz sağlam

Oylar: 18 24.3%
  • Diğer (Yorum)

Oylar: 4 5.4%

• Oy kullanan toplam üye
    74

Bura.K

80+ Silver
tsk içinde miti barındırmaz diye bir durum yok dostum
O anlamda demedim.
MİT TSK'ya bağlı değil Türkiye Cumhuriyetine bağlıdır. Aynı zamanda TSK da.
Şunu bunu ilgilendiriyor meselesi yok ortada özel şirket değil bunlar. Ülkeyi ilgilendiren bir mesele.
Ne olursa olsun güvenlik ile alakalı durum olduğu için açıklamayı yapan TSK zaten
TSK “bize ait değildir” demiş ve gerekli 3-5 açıklamayı da yapmış zaten. Gerisi MİT’i ilgilendirir. İstihbarat Kurumları, diğer kurumlara kıyas daha bağımsız ve Özerk çalışır. Belki orada o İHA’nın görev yaptığını TSK bile bilmiyordu.

Ülkeyi ilgilendiren durum olsa dahi her kurum farklı bir görevle ilişkilendirilir. İstihbaratın envanteri de TSK’yı bağlamaz. Başarısızlık MİT’e aittir. Gereken cevabı da MİT verir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
TSK “bize ait değildir” demiş ve gerekli 3-5 açıklamayı da yapmış zaten. Gerisi MİT’i ilgilendirir. İstihbarat Kurumları, diğer kurumlara kıyas daha bağımsız ve Özerk çalışır. Belki orada o İHA’nın görev yaptığını TSK bile bilmiyordu.

Ülkeyi ilgilendiren durum olsa dahi her kurum farklı bir görevle ilişkilendirilir. İstihbaratın envanteri de TSK’yı bağlamaz. Başarısızlık MİT’e aittir. Gereken cevabı da MİT verir.
Açıkçası beni de ilgilendirmiyor. Ben sadece düşürse bile Türkiye'nin cevap veremeyeceğine dikkat çekmek istedim.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Ne alaka olum Komünist bir adamım saçma sapan şeyler soruyorsun. Önce yazdığım şeyi dikkatli okusan anlayacaksın. Şu an savaş olacağını kastetmiyorum zaten. Sadece bir gün savaş olacaksa ortada NATO ile alakalı bir şey olamaz diyorum. Türkiye elbette üç büyük devletlerden elbette bir tarafta olacak. Mevzu çıkar meselesiyse ABD'nin yanında olmayacaktır. 3.dünya savaşı gibi bir büyük savaşta NATO'nun faaliyet göstermesi mümkün değil. İçindeki ülkelerin çıkarları bile aynı değil.
Öyle bir yazıyorsun ki Türkiye'de ABD üssü var da sanki ABD Türkiye'yi seviyor veya düşünüyor. Sana göre saldırması absürt gelebilir ama çıkar dışında bir şey yok ortada.
Büyük oyun falan filan diye AKP'li davranış yapmıyorum.
Ne anladığın ve ne sorduğun bile belli değil.
Avrasyacı mısın sorma nedenim Türkiye'nin yanı büyük ülkelerden Rusya veya Çindir demen garip geldi ondan sordum komünist biri olduğun belli oluyordu zaten hiç şaşırmadım açıkçası :D Neyse fazla cevap yazmaya gerek yok diğer mesajlarına benzer başka komünist tanıdıklarıma anlatmıştım aynısını hiç biri anlamamıştı haydi selametle.

Son düzenleme:

Aquamen

80+ Bronze
Amerika asla saldıramaz denerse
biz düşersek Rusya düşer buna asla izin vermez
joker Çin'de destek verir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Avrasyacı mısın sorma nedenim Türkiye'nin yanı büyük ülkelerden Rusya veya Çindir demen garip geldi ondan sordum komünist biri olduğun belli oluyordu zaten hiç şaşırmadım açıkçası :D Neyse fazla cevap yazmaya gerek yok diğer mesajlarına benzer başka komünist tanıdıklarıma anlatmıştım aynısını hiç biri anlamamıştı haydi selametle.
Nereden belli çok merakla soruyorum bilader. Çok fazla boş yapıyorsun. Ben ne anlatıyorum ne anlıyorsun. Babam emekli Albay duymadığın çoğu şeyi duydum ben merak etme. NATO göreviyle Afganistana ilk giden kişilerden biridir. Komünistim çünkü ben sırf Türkiye yüzünden millet kavramından nefret eden birisi oldum. Benim için umurumda olan insanlardır. Gazzedeki ölen Filistinli çocuğu da umursarım, İsrailde öleni de. Komünist olduğumu anlamışmışmış. :D
Bu kadar basit zihinli olamaz. Aaaaa yanımız Rusya dedin Avrasyacısın ehehehehe böyük oyun yeğen. Her türlü bir tarafta olmaktan bahsediyorum. ABD hiçbir zaman Türkiye'nin yanında olmadı. Kimse olmayacaksa yalnızsın demek ki. 3.dünya savaşında da bedelini öderiz.
Ben anlatmaya çalışıyorum kafa bassa anlayacaksın.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

SnareEcho

80+ Silver
Gazeteci Mehmet Ali ÖNEL;

Alıntıyı görüntüle
ABD'nin asıl hedefi Türkiye! Yıllardır ülkemizin etrafını gemilerle, üsler ile, kukla terör örgütleri ve daha bir çok sebep ile sinsice kuşatıyor. Çünkü Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) süreci kusursuz işliyor.
Fotoğraftaki harita ABD’nin bölgedeki askeri varlığını gösteriyor ve Türkiye'nin çevresi çeşitli bahanelerle ABD tarafından tümüyle kuşatılmış durumda.

- Kendi eliyle ürettiği DAEŞ’i bahane edip
Türkiye’nin Güney sınırına yerleşti ve orada kukla bir terör devleti kuruyor.

- Rusya’yı bahane edip Ege’ye ve Karadeniz’e yerleşti.

- Hamas’ı bahane edip Akdeniz’e iki uçak gemisi ve çok sayıda savaş gemisi gönderdi.

-Türkiye’ye yakın ve uzak komşu olan hemen bütün ülkelerde çok ciddi askeri üsleri var.

- Amerika sınırlarından binlerce km uzakta bu askeri gücü ne için hazırlıyor!
Bahane ettiği olaylarla bu askeri güç arasında korkunç bir denge farkı var.

- Amerika’nın bugün değilse yarın asıl hedefinin Türkiye olduğuna şüphe var mı?
Siyonistler ve maşası Batılılar bir din savaşına girdiklerini açıkça itiraf ediyor.
Tarih boyu da bütün savaşların ana sebebi din olmuştur, yine öyle olacaktır.
Türkiye hesabını kitabını bu büyük tehlikeye göre yapmalıdır.
Türkiye hızla bir nükleer güç olmanın yollarını bulmalı, havada, karada ve denizdeki askeri gücünü yerli ve milli teknoloji ile çok daha arttırmalıdır.
Türkiye kendi iç politikasını ve sorunlarını çözmeli, ekonomisini düzeltmeli ve şoklara dayanıklı hale gelmelidir aksi halde Türkiye'yi çok zor, korkunç ve büyük bir kaos bekliyor.
Erdoğan ve Fidan bu olayın farkında
Ama Ak Parti kadrolarının ve kör muhalefetin herhangi bir derdi tasası olmadığı da görülüyor.
Herkes aklını başına toplamalı!

Dünya büyük bir kaosa ve savaşlara doğru gidiyor. Hazır olun!
- Mehmet Ali ÖNEL - Gazeteci
ABD bize saldırırsa savaş 1 gün sürer biz kaybederiz. Askeri gücümüz hala yetersiz ve hazırlıklı değiliz. Güney Kore, İspanya vb. dost ülkeler yardıma gelse belki berabere biter savaş.

Top Bottom