Öncelikle uçağın incirlikten kalktığı iddiadan ibaret. TSK tarafından yapılan açıklamada spekülasyon olduğu belirtildi zaten. Türkiye Askeri güç olarak öyle Yunanistan, ırak gibi bir ülke değil girip 1-2 senede alabileceği kaldı ki Amerika, gerek Afghanistan gerek ırakta ağır hezimetlere uğramıştır. Askeri olarak başarı gördüğünüz şeylerin yanında, savaş suçları işleyip, en sonunda bırakıp gitmişlerdir. Onların bölgesi burası değil maalesef. Türkiye ve Rusya bu bölgede daha etkin bir güç. Ayrıca, Rusya, kendisine bu kadar yakın olan bir ülkenin işgaline sessiz kalmaz. Adamlar akidenizdeki gemileriniz bizim füzelerimizin menzilinde aklınızda olsun diye laf attı daha geçen. Savunma sanayi olarak Türkiye o kadar da kötü durumda değil. Yerli üretim gerçekten AKP iktidarının sevdiğim tek yönlerinden biri. 3. Dünya savaşı çıkarsa eğer, ABD Türkiye gibi önemli jeopolitik konumda olan bir ülkeyi kendisine rakip konumlandırırsa kendisi kaybeder. Tarih boyunca Türkiye'nin asla doğuya kaymasına izin vermemiştir ABD. Savaş çıkarsa da çıkar arkadaşlar günümüzde sınıra silahla gidip ülke savunmuyorsunuz artık. Görmediğiniz yüksekliklerden, görmediğiniz hızla gelen füzeler, bombalar tarafından vuruluyorsunuz. Askeri işgal başlayana kadar olacak yıkım zaten oluyor. Asla yaşanmamasını diliyorum. Fakat içten içe yaşanacağını da biliyorum.Türkiye İncirlikten kalkan ABD uçağı gidip Türk İHA'sını vuruyor ve sen bu soruyu mu soruyorsun? Dünyadaki çoğu terör örgütlerini silahlandıran ABD gibi ülkeler zaten. ABD tek başına bile Nato olabilecek güçteyken Türkiye'yi zaten babasının hayrına almıştırlar Nato'ya. Bak bakalım ihtiyaçları varmıymış bize. Üs açmadıkları yer kalmamış heriflerin ama Askeri müttefikmişiz
Bak bakalım ABD'de Türkiye üssü var mı hiç.
3.Dünya savaşı çıkınca önemi mi kalacak antlaşmaların veya müttefiklerin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit: Ayrıca Rusya'nın Ukranya'ya saldırma sebeplerinden birisi de, Amerika'nın kendisine bu kadar yakın olmasını istememesidir. Askeri Üslere bu kadar meraklıysanız, Ukranya'da bulunan Amerikan üslerine de bakmanızı tavsiye ederim. Rusya kendi milli güvenliği için girmiştir Ukranya'ya ve ben şahsen destekliyorum.Öncelikle uçağın incirlikten kalktığı iddiadan ibaret. TSK tarafından yapılan açıklamada spekülasyon olduğu belirtildi zaten. Türkiye Askeri güç olarak öyle Yunanistan, ırak gibi bir ülke değil girip 1-2 senede alabileceği kaldı ki Amerika, gerek Afghanistan gerek ırakta ağır hezimetlere uğramıştır. Askeri olarak başarı gördüğünüz şeylerin yanında, savaş suçları işleyip, en sonunda bırakıp gitmişlerdir. Onların bölgesi burası değil maalesef. Türkiye ve Rusya bu bölgede daha etkin bir güç. Ayrıca, Rusya, kendisine bu kadar yakın olan bir ülkenin işgaline sessiz kalmaz. Adamlar akidenizdeki gemileriniz bizim füzelerimizin menzilinde aklınızda olsun diye laf attı daha geçen. Savunma sanayi olarak Türkiye o kadar da kötü durumda değil. Yerli üretim gerçekten AKP iktidarının sevdiğim tek yönlerinden biri. 3. Dünya savaşı çıkarsa eğer, ABD Türkiye gibi önemli jeopolitik konumda olan bir ülkeyi kendisine rakip konumlandırırsa kendisi kaybeder. Tarih boyunca Türkiye'nin asla doğuya kaymasına izin vermemiştir ABD. Savaş çıkarsa da çıkar arkadaşlar günümüzde sınıra silahla gidip ülke savunmuyorsunuz artık. Görmediğiniz yüksekliklerden, görmediğiniz hızla gelen füzeler, bombalar tarafından vuruluyorsunuz. Askeri işgal başlayana kadar olacak yıkım zaten oluyor. Asla yaşanmamasını diliyorum. Fakat içten içe yaşanacağını da biliyorum.