Reapt0r
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Arkadaşlar biliyorsunuz Türkiye'de Supra çok az sayıda var. Bilinenlere göre 30 a yakın supra var, bu sadece bilinenler , ve birde bu araçtan olup ta garajda saklananlar var hiç gün yüzüne çıkartılmamış Supra lar var, galiba bu araçta onlardan birisi, çünkü bu aracı daha önce herhangi bir yerde görmedim.
Bursa da bir adet daha Supra var ama o bu araç değil bu başka bir Supra, ve bunu daha önce gördüğümü sanmıyorum. Daha önce görenler varsa yazarsa sevinirim.
Fotoğrafı bana bir arkadaşım attı, Bursa da bir araç tamircisinin bahçesinde gri plakasız bir Supra ve gerçekten çok temiz görünüyor.Gözlerime inanamadım.
Arkadaşım ertesi gün tamirhane açılınca tekrar gidip yakından görmek ve fotoğraf çekmek için gitmiş.
Ertesi güne arabayı branda ile kapatmışlar.
Fotoğraf çekinmek istediğini söylediğinde de buna izin vermemişler ve aracın burda olduğunu kimseye söylememeleri için uyarmışlar.
Neden sakladıklarını ve böyle davrandıklarını anlamış değilim açıkçası.
@supraaaaaa @SUPRAAAAAAAA
Bursa da bir adet daha Supra var ama o bu araç değil bu başka bir Supra, ve bunu daha önce gördüğümü sanmıyorum. Daha önce görenler varsa yazarsa sevinirim.
Fotoğrafı bana bir arkadaşım attı, Bursa da bir araç tamircisinin bahçesinde gri plakasız bir Supra ve gerçekten çok temiz görünüyor.Gözlerime inanamadım.
Arkadaşım ertesi gün tamirhane açılınca tekrar gidip yakından görmek ve fotoğraf çekmek için gitmiş.
Ertesi güne arabayı branda ile kapatmışlar.
Fotoğraf çekinmek istediğini söylediğinde de buna izin vermemişler ve aracın burda olduğunu kimseye söylememeleri için uyarmışlar.
Neden sakladıklarını ve böyle davrandıklarını anlamış değilim açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@supraaaaaa @SUPRAAAAAAAA
Son düzenleme: