Neler Yeni

Türkiye'de Garajda Saklanan Bir Supra Daha (BURSA)

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Arkadaşlar biliyorsunuz Türkiye'de Supra çok az sayıda var. Bilinenlere göre 30 a yakın supra var, bu sadece bilinenler , ve birde bu araçtan olup ta garajda saklananlar var hiç gün yüzüne çıkartılmamış Supra lar var, galiba bu araçta onlardan birisi, çünkü bu aracı daha önce herhangi bir yerde görmedim.
Bursa da bir adet daha Supra var ama o bu araç değil bu başka bir Supra, ve bunu daha önce gördüğümü sanmıyorum. Daha önce görenler varsa yazarsa sevinirim.
Fotoğrafı bana bir arkadaşım attı, Bursa da bir araç tamircisinin bahçesinde gri plakasız bir Supra ve gerçekten çok temiz görünüyor.Gözlerime inanamadım.
270063135_415217006971384_2626318964250426805_n (1).jpg

Arkadaşım ertesi gün tamirhane açılınca tekrar gidip yakından görmek ve fotoğraf çekmek için gitmiş.
Ertesi güne arabayı branda ile kapatmışlar.
Fotoğraf çekinmek istediğini söylediğinde de buna izin vermemişler ve aracın burda olduğunu kimseye söylememeleri için uyarmışlar.
Neden sakladıklarını ve böyle davrandıklarını anlamış değilim açıkçası.

Mesaj otomatik birleştirildi:

@supraaaaaa @SUPRAAAAAAAA

Son düzenleme:

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o arabanın hakkının verilmemesi acı bir şey bence
valla , öyle gizemli bir şekilde saklamışlar ve de saklamaya devam ediliyor şuanlık, belli bir sebepleri vardır muhtemelen

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
valla , öyle gizemli bir şekilde saklamışlar ve de saklamaya devam ediliyor şuanlık, belli bir sebepleri vardır muhtemelen
iyi para eder ama ileride şimdi bile iyide :D

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Arkadaşlar biliyorsunuz Türkiye'de Supra çok az sayıda var. Bilinenlere göre 30 a yakın supra var, bu sadece bilinenler , ve birde bu araçtan olup ta garajda saklananlar var hiç gün yüzüne çıkartılmamış Supra lar var, galiba bu araçta onlardan birisi, çünkü bu aracı daha önce herhangi bir yerde görmedim.
Bursa da bir adet daha Supra var ama o bu araç değil bu başka bir Supra, ve bunu daha önce gördüğümü sanmıyorum. Daha önce görenler varsa yazarsa sevinirim.
Fotoğrafı bana bir arkadaşım attı, Bursa da bir araç tamircisinin bahçesinde gri plakasız bir Supra ve gerçekten çok temiz görünüyor.Gözlerime inanamadım.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım ertesi gün tamirhane açılınca tekrar gidip yakından görmek ve fotoğraf çekmek için gitmiş.
Fotoğraf çekinmek istediğini söylediğinde de buna izin vermemişler ve aracın burda olduğunu kimseye söylememeleri için uyarmışlar.

Aracın yeri : Bursa eski Ergin Ağaç Lisesi karşı arasındaki oto tamirci,
GOOGLE MAPS TAM KONUM
Buraya yakın olanlar gidip bakabilir ama nasıl tepki verirler bilmiyorum.
Gidip foto vs çekebilen olursa buraya yüklerse sevinirim. Gerçekten merak ediyorum.

konumunu niye veriyorsun la
adam isterse garaja koyar ömür boyu gazlamaz ona kalmış sahibi o
gelip forumda adresini söylemenin mantığı ne
arkadaşın uyarıları dinlemeyip sana demiş sende binlerce kişinin olduğu forumda açık adresini veriyorsun
çok iyi

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Konumu bencr hemen sil bu tarz arabaların hırsızları alıcıları çok adamın başı şişer gerek yok bence keyfi olarak bir supra almış duruyor sen niye konum atıyorsun?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,237
İsim
.
Alıntıyı görüntüle

Olum konumu vermesene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,806
Üyeler
166,271
Son üye
ankarabadana.com