mardin olabilir hiç gitmedim fakat çok fazla tarihi yeri var diye biliyorumArkadaşlar böyle ucuza gezmek istesem öğrenci yollu nereleri gezebilirim? günübirlik falan böyle random herangi bi şehir olur
Ben burda yaşadığım yerde Traveller ile gidiyorum günübirlik var kalmalı var hem devlete bağlı güvenli hem uygun kesinlikle tavsiye ederimArkadaşlar böyle ucuza gezmek istesem öğrenci yollu nereleri gezebilirim? günübirlik falan böyle random herangi bi şehir olur
müze kart çıkartabilirsinArkadaşlar böyle ucuza gezmek istesem öğrenci yollu nereleri gezebilirim? günübirlik falan böyle random herangi bi şehir olur
orası neredir?Ben burda yaşadığım yerde Traveller ile gidiyorum günübirlik var kalmalı var hem devlete bağlı güvenli hem uygun kesinlikle tavsiye ederim
olur öyle şeyler Traveller yazdım o yüzden yanlış anladın sanırım yazım hatası yapmışımorası neredir?
Düzeltme:traveli yer sandım bir an kafa gitti.
eskişehire gitmiştim trenle güzeldi sabah erken gidip akşam gelebilirsin otel parası vs vermek istemiyosan çıksa çıksa cebinden her yerde gezsen yesen içsen 1-1.5k çıkarArkadaşlar böyle ucuza gezmek istesem öğrenci yollu nereleri gezebilirim? günübirlik falan böyle random herangi bi şehir olur
Rastgele bir restoranın balkonu 0 tl +manzaraArkadaşlar böyle ucuza gezmek istesem öğrenci yollu nereleri gezebilirim? günübirlik falan böyle random herangi bi şehir olur