Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Havacı mı karacı mı?askeri maaş
Havacı mı karacı mı?askeri maaş
Irkçılığa uğrayabilirsiniz dikkat edin.Merhabalar.18-17-15 Yaşlarında 3 kuzeniz.1 Sene sonra Almanya ya gitme gibi bir planımız var.Bu süreçte bilmemiz gereken şeyleri bizlere anlatabilir misiniz? "Bütçeniz yoksa gidemezsiniz" gibi şeylere karşı bütçemiz yeterince var.
Üniversite diploman olacak yoksa ortada kalırsın. Benimde amerika gibi düşüncem var bakalım...Almanyada yaşayan bir dostumu aradım vize almak için gerekenler : Bir iş kursundan diploma yada okuldan.Orada iş bulana kadar geçineceğin parayı banka hesabına atıyormuşsun 6k Euro olması gerekiyormuş.Bu kadar.
15 yaşında diplomayı nasıl aldınLise diploması ve iş diploması mevcut elimizde
Yanlış biliyorsunuz.16 yaşında gidilebiliyor.Ayriyeten okul diploması yerine bir mesleki kurstan diploma alman yeterli.Ben elektronik dalında diploma aldım kurstan ve geçerli sayılıyor.4 yıllık üniversite mezunu olmak şart değil.16 yaşında pasaport ve vize alınabiliyor.Bu bilgiler kesin nerden biliyosun dicek olursanda ıDATA çağrı merkezini aradım ve tek tek sordum.18 yaşındaki hariç ailenizin izni olmadan gidemezsiniz
15 yaşında diplomayı nasıl aldın
Bir tane program kodladım demişsin kardeşim her yıl Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş yazılımcılar ve yıllardır bu işin içinde olan adamlar gidiyor 1 tane program kodlamak anca bilgisayar kullanabildiğini kanıtlar böyle bir durum için ve
Almanya iş arama vizesi başvurusu yapmak için en az 4 yıllık üniversite mezunu olmak gerekir
Bunun sebebi büyük ihtimalle adamlar yurtdışından vasıfsız adam istemez onu herkes yapabilir
Uzaktan kaynak indiriyorum kitap kaynakları kendime güveniyorum gidene kadar B2 Almanca yapabilirim umarım.Dili nasıl çözeceksiniz hocam?
Zor gibi ama başarılar dilerim.Yanlış biliyorsunuz.16 yaşında gidilebiliyor.Ayriyeten okul diploması yerine bir mesleki kurstan diploma alman yeterli.Ben elektronik dalında diploma aldım kurstan ve geçerli sayılıyor.4 yıllık üniversite mezunu olmak şart değil.16 yaşında pasaport ve vize alınabiliyor.Bu bilgiler kesin nerden biliyosun dicek olursanda ıDATA çağrı merkezini aradım ve tek tek sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzaktan kaynak indiriyorum kitap kaynakları kendime güveniyorum gidene kadar B2 Almanca yapabilirim umarım.
16 yaşında ailenin izni olarak evet gidebilirsin diğer türlü hayır sen 18 yaşına kadar Türkiye'de çocuk olarak gözüküyorsun ebeveynin izni olmadan bir şey yapamazsın. Okul şart değil IDATA ya sormuşsun bilmiyorum ama Almanya'nın Türkiye dış temsilciliğinin konu ile paylaştığıYanlış biliyorsunuz.16 yaşında gidilebiliyor.Ayriyeten okul diploması yerine bir mesleki kurstan diploma alman yeterli.Ben elektronik dalında diploma aldım kurstan ve geçerli sayılıyor.4 yıllık üniversite mezunu olmak şart değil.16 yaşında pasaport ve vize alınabiliyor.Bu bilgiler kesin nerden biliyosun dicek olursanda ıDATA çağrı merkezini aradım ve tek tek sordum.
Uzaktan kaynak indiriyorum kitap kaynakları kendime güveniyorum gidene kadar B2 Almanca yapabilirim umarım.
neden hayal olsun azim gösterip gitmeyi tercih edebilirsinHayallerde yaşıyor bazıları...
Ben direk diplomamı ve yaşımı söyledim o zaten sadece sertifikaya bakarmış imza v.s veli imzasıyla olurmuş oda online başvuruya dosya olarak eklenirmiş16 yaşında ailenin izni olarak evet gidebilirsin diğer türlü hayır sen 18 yaşına kadar Türkiye'de çocuk olarak gözüküyorsun ebeveynin izni olmadan bir şey yapamazsın. Okul şart değil IDATA ya sormuşsun bilmiyorum ama Almanya'nın Türkiye dış temsilciliğinin konu ile paylaştığı Alıntıyı görüntüle
Sen iDATA 15 yaşında daha lise mezunu olmadığını söyledin mi?
Bence yeniden ara ve lise mezunu olmadığını belirtneden hayal olsun azim gösterip gitmeyi tercih edebilirsin
Ben direk diplomamı ve yaşımı söyledim o zaten sadece sertifikaya bakarmış imza v.s veli imzasıyla olurmuş oda online başvuruya dosya olarak eklenirmiş