Neler Yeni

Türkiye'den temelli gitmek istiyor musunuz?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Açıkçası senin niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum.
Belli çok umutsuzsun. İstersen o zamanlara dönüp (kurtuluş savaşı falan filan-yada darbe zamanları...) hikayeler-resimler-videolar izleyerek aradaki farkın dağlar kadar olduğunu kendin de görebilirsin. Belki fikrin değişebilir. Değişime bugünden başlayabilirsin. Ve sadece kendini düşünecek kadar bencil olma.
Ama unutma başka Türkiye yok , olmayacakta .
"Elbette yorulacaksınız. Benim sizden istediğim şey yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman dahi durmadan yürümek, yorulduğunuz dakikada dinlenmeden beni takip etmektir. Yorgunluk, her insan için tabii bir halettir. Fakat insanda yorgunluğu yenebilecek manevi bir kuvvet vardır ki, bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür." Gazi ATA.
Dediklerine katılıyorum ve inşallah bu savaşı kazanırız.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ülkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
Türkiye'den sonra gideceğim tek yer Cennet'tir benim 🇹🇷 🇹🇷 😍

VorleN

80+ Silver
Ülkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
Giderim, koyun iktidar giderse ve ülkenin refah seviyesi baktın yükseliyor bir kaç yıl gözlemlerim sonra geri dönerim.

2mApoo

80+ Silver

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aga duyar kasma be :D
Bu ülkeden gitmek istemeyen kişi ya AKP'lidir ya da AKP'li

Top Bottom