Neler Yeni

Türkiye'den temelli gitmek istiyor musunuz?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
eved kesinlikle ama avrupyaa

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Berkan
Ülkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
Ülkemi ve ülkemin tarihini seviyorum ama yönetilme şeklini beğenmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sen nasıl ki kaçak gitmeyip iş bulup çalışacaksan, buraya senin gibi gelen suriyeliler de var. Yani genelleme yapman yanlış olur. Katkı sağlayanlar var elbette.
Ben grnelleme yapmam tabii ki de katkı sağlayan Suriyeliler evet var mesela bizim burda tatlıcı var çok iyiler. Ama zararı olanlar daha fazla.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Keşke böyle düşünceleri düşündürmeyecek hamleler yapsalar yetkililer....

2mApoo

80+ Silver

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hocam bari onun adını bu şekilde anma.
Saygısızlık yapma.
Saygısızlık yaptığımı sanmıyorum ayrıca sen benim Atatürk e sevgimi ve saygımı sorgulayamazsın.
Ve Atatürk her zaman bizi düşündü ülke böyle kötü bir durumdayken onun bize burada kal demesini bekliyorsan en büyük saygısızlığı sen yapıyorsun.

2mApoo

80+ Silver
Saygısızlık yaptığımı sanmıyorum ayrıca sen benim Atatürk e sevgimi ve saygımı sorgulayamazsın.
Ve Atatürk her zaman bizi düşündü ülke böyle kötü bir durumdayken onun bize burada kal demesini bekliyorsan en büyük saygısızlığı sen yapıyorsun.
Peki bir soru soracam?
sen gider(se)n , o giderse , bu giderse ne olcak? Hiç düşündün mü?
Ee kim değiştirecek?
Bunun için tek kişi yeterli değil dımı? Toplum-halk lazım. Toplumu kim oluşturuyor? Başladığımız yere döndük. Birey oluşturuyor.
Şunu aklına kazı. Sen bunun bir parçası olmak zorundasın. İstesen de istemesen de. Savaş (silah-ateş-tank diye algılama) tercih değildir. Zorunluluktur.
Ve bence şuan bir savaştayız. Tabii umutsuzca -korkarak kaçmayı tercih edebilirsin. Yolun açık olsun.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Peki bir soru soracam?
sen gider(se)n , o giderse , bu giderse ne olcak? Hiç düşündün mü?
Ee kim değiştirecek?
Bunun için tek kişi yeterli değil dımı? Toplum-halk lazım. Toplumu kim oluşturuyor? Başladığımız yere döndük. Birey oluşturuyor.
Şunu aklına kazı. Sen bunun bir parçası olmak zorundasın. İstesen de istemesen de. Savaş (silah-ateş-tank diye algılama) tercih değildir. Zorunluluktur.
Ve bence şuan bir savaştayız. Tabii umutsuzca -korkarak kaçmayı tercih edebilirsin. Yolun açık olsun.
Hocam bu savaş başlamadan bitti biliyorsun değil mi?
Hala RTE ye oy veren koyunlar ve onları savunanlar var ve ayrıca adamın sınırsın gücü var ve ne yazık ki dünyada Atatürk ün tırnağı edebilecek bir insan bile yok ayrıca halk tamam olsa ben niye istemeyeyim ülke mi savunmayı?
Ama işte kusura bakma bu kadar koyun varken işimiz imkansıza yakın.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
EVET KESİNLİKLE GİDERİM

2mApoo

80+ Silver
Hocam bu savaş başlamadan bitti biliyorsun değil mi?
Hala RTE ye oy veren koyunlar ve onları savunanlar var ve ayrıca adamın sınırsın gücü var ve ne yazık ki dünyada Atatürk ün tırnağı edebilecek bir insan bile yok ayrıca halk tamam olsa ben niye istemeyeyim ülke mi savunmayı?
Ama işte kusura bakma bu kadar koyun varken işimiz imkansıza yakın.
Açıkçası senin niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum.
Belli çok umutsuzsun. İstersen o zamanlara dönüp (kurtuluş savaşı falan filan-yada darbe zamanları...) hikayeler-resimler-videolar izleyerek aradaki farkın dağlar kadar olduğunu kendin de görebilirsin. Belki fikrin değişebilir. Değişime bugünden başlayabilirsin. Ve sadece kendini düşünecek kadar bencil olma.
Ama unutma başka Türkiye yok , olmayacakta .
"Elbette yorulacaksınız. Benim sizden istediğim şey yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman dahi durmadan yürümek, yorulduğunuz dakikada dinlenmeden beni takip etmektir. Yorgunluk, her insan için tabii bir halettir. Fakat insanda yorgunluğu yenebilecek manevi bir kuvvet vardır ki, bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür." Gazi ATA.

Top Bottom