hani ben şu çikar telefonunu git çalış suyun var diyen amcalar gerçek değil bilerek yapıyorlar zannediyorum meğerse gerçekmiş
bugün denk geldim adama diyom millet geçinemiyor diyom o zaman çalışcak diyor la adam çalıştığı halde geçinemiyor diyom o da diyoki şu filanca oğlu okuyo hem çalışıyo araba aldı diyo (o dediği adamda kredi çekmiş almış) ben nediyom sen nediyon sonra dedim bak adamla geçinemeyen adamla aynı durumda değil dedim çalışıyor ama yetmiyor dedim oda nasıl yetmiyor diyor çalışcakak diyor kafayı yedim kendiside geçinemiyom diyor ama malum şahsa oyunu veriyor ben anlamadım
arabası olmayan yok diyor bu nasıl cahilce bir sözdür telefonun var ama o telefonun var ama fiyatının niye bu kadar fazla olduğunu sorgulamıyorlar böyle kişiler, ben yine halime şükür böyle siyasete girmezdim ama bende bu durumdan bıktım artık geçim zor herşeyin fiyatı 2 katı arttı sonra gelip bana arabası olmayan yok, evinde buzdolabı varsa refah seviyesi var diyor acaba hiç söylediklerini bir kez düşündümü ?