Neden utanıyorsun? Ülkeyi terk edince vatan haini olmuyorum. Daha iyi yaşam şartları altında yaşamak benim en doğal hakkım. Eğer imkanım varsa ve orda çalışmak için iznim varsa istediğim gibi giderim kimse bir şey diyemez. Anayasada ülkesini terk eden haindir ondan utanın yazmıyor.Vayy beee TÜRK olmamama rağmen ben bile utandırmayı başardın.
Yolunuz açık olsun beyfendi.
Aynen öyle hem yurtdışına çıkıp tatillerdede gelip döviz harcasak ülkeye şu ankinden daha çok katkımız olur.Neden utanıyorsun? Ülkeyi terk edince vatan haini olmuyorum. Daha iyi yaşam şartları altında yaşamak benim en doğal hakkım. Eğer imkanım varsa ve orda çalışmak için iznim varsa istediğim gibi giderim kimse bir şey diyemez. Anayasada ülkesini terk eden haindir ondan utanın yazmıyor.
Çok boş yapıyorsun.
Orda daha fazla makarna alınıyormuş o yüzden gitmek istiyor.Makarnacı alexa bile gitmek istiyorsa peeh.
Birçok insan gidemeyecek.Ülkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
İmkanım olsun 5 dakika durursam ne olayım.Ülkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )