Neler Yeni

Türkiye'den temelli gitmek istiyor musunuz?

evet.

Microsoft

80+ Bronze
Ülkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
B1-2 ile nereye gitçemki

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
İmkanım olsa giderim neden duruyum. Eğer düzelirse her şey gelirim tekrar ülkeme. Ülkemi seviyorum ancak yaşamak zor.

Microsoft

80+ Bronze
Giderimde zor olur

2mApoo

80+ Silver
İmkanım olsa giderim neden duruyum. Eğer düzelirse her şey gelirim tekrar ülkeme. Ülkemi seviyorum ancak yaşamak zor.
Sen gidersen kim düzeltecek?
kendi kedine düzelmiyecek heralde.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

PinsizAMD

80+ Bronze
Ülkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
3 yıl sonra annemin bir tanıdığının yanına gideceğim Californa'da sanırım ben sana yardımcı olurum yeterki İngilizceni geliştir dedi sanırım kendisi üniversitede hoca ve TOEFL diye bir şey dedi bundan 10 üzerinden 10 almış 4 5 yıldır California'da ben Chiago Massacuesht falan istiyordum o Californi'daymış mecbur tanıdık olduğu için büyük ihtimal oraya giderim.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Atatürk'ün bıraktığı ülkeyi terk etmeye içim el vermiyor fakat bazı durumlar yüzünden mecburum o durumlar değişirse kalırım

2mApoo

80+ Silver
3 yıl sonra annemin bir tanıdığının yanına gideceğim Californa'da sanırım ben sana yardımcı olurum yeterki İngilizceni geliştir dedi sanırım kendisi üniversitede hoca ve TOEFL diye bir şey dedi bundan 10 üzerinden 10 almış 4 5 yıldır California'da ben Chiago Massacuesht falan istiyordum o Californi'daymış mecbur tanıdık olduğu için büyük ihtimal oraya giderim.
İnşallah knkss.
Hayırlı olsun bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atatürk'ün bıraktığı ülkeyi terk etmeye içim el vermiyor fakat bazı durumlar yüzünden mecburum o durumlar değişirse kalırım
Keşke herkes böyle düşünse.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yazın tatile gelip 3 kuruş döviz getirmek daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,613
Üyeler
167,343
Son üye
samibozdogn
Top Bottom