Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
evet.
EvetAtatürk'ün aslanın ağzından aldığı ülkeni tek kalemde silmek.
Değiştirmek için çabalamamak...
Cidden mi?
B1-2 ile nereye gitçemkiÜlkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
O zaman gelmem.Sen gidersen kim düzeltecek?
kendi kedine düzelmiyecek heralde.
3 yıl sonra annemin bir tanıdığının yanına gideceğim Californa'da sanırım ben sana yardımcı olurum yeterki İngilizceni geliştir dedi sanırım kendisi üniversitede hoca ve TOEFL diye bir şey dedi bundan 10 üzerinden 10 almış 4 5 yıldır California'da ben Chiago Massacuesht falan istiyordum o Californi'daymış mecbur tanıdık olduğu için büyük ihtimal oraya giderim.Ülkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
Atatürk'ün bıraktığı ülkeyi terk etmeye içim el vermiyor fakat bazı durumlar yüzünden mecburum o durumlar değişirse kalırımÜlkeni bu halde bırakıp Avrupa'ya veya başka yerlere gitmek ne kadar iyi ? Vicdanın el veriyor mu? ("Ne var ülkenin halinde?" diyecek olanlar terk etsin konuyu )
İnşallah knkss.3 yıl sonra annemin bir tanıdığının yanına gideceğim Californa'da sanırım ben sana yardımcı olurum yeterki İngilizceni geliştir dedi sanırım kendisi üniversitede hoca ve TOEFL diye bir şey dedi bundan 10 üzerinden 10 almış 4 5 yıldır California'da ben Chiago Massacuesht falan istiyordum o Californi'daymış mecbur tanıdık olduğu için büyük ihtimal oraya giderim.
Keşke herkes böyle düşünse.Atatürk'ün bıraktığı ülkeyi terk etmeye içim el vermiyor fakat bazı durumlar yüzünden mecburum o durumlar değişirse kalırım